F2010 Spiloplevelserne

Udover at vinde en Otto, hvilket jeg ikke helt er kommet mig over endnu, så fik jeg også spillet rollespil. Helt generelt var det dejligt at spille på Fastaval, men ikke helt så godt som jeg havde håbet. Her jeg et par sætninger om hver af mine Fastavaloplevelser.

.

Slavehandleren fra Ascalon, spilleder

Jeppe mener vi havde et dårligt hold spillere. Jeg tror jeg spillede med røven og glemte de vigtigste elementer i scenariet. Det var sgu ikke helt godt.

.

Ascalon-dynastiet, spilleder

Gik godt og var fint, men også utrolig langt. Det var mere simulation end drama over spillet. Derudover var det svært for mig som spilleder at finde rundt i alle reglerne og scenariets mange sider (uden sidetal og indholdsfortegnelse). Alligevel tror jeg at jeg som spilleder havde en bedre spiloplevelse end spillerne.

.

Vasen, spiller

Klaus Meier var spilleder. Rock! Også spillede jeg sammen med Jonas Trier og Maja Krone + en ungdomsskoleelev, som jeg ikke kendte. Fuck yes! Det var fedt, men hold kræft hvor var det også svært at spille. Scenariet er på mange måder svært at spille (både tematisk og rollespilsmæssigt).  Ydermere var det svært at leve op til Maja og Jonas’ fantastiske spil. Jeg tror jeg fulgte ok med, men min præstationsangst gik udover min personlige oplevelse. På trods af det var det en stor stor oplevelse.

.

Magician: Impossible, spiller – sov over mig

Når jeg har en virkelig god spiloplevelse på Fastaval bliver jeg altid fuld. I år var jeg kun fuld efter jeg havde spillet Vasen. Det betød jeg sov over mig fredag og missede Kristians scenarie – det er jeg virkelig træt af.

Må få ham Kristian til at spille både etteren og toeren her over sommeren.

.

Kat, spilleder

Kat er et scenarie der har sine problemer, men jeg havde nogle super dejlige spillere. De gik over tiden sammen med mig og vi fik fortalt en sød historie om kræft og parforhold. De spillede sgu godt – jeg lavede en mindre fejl ved ikke at stolte nok på deres fornemmelse for scenesætning. Øv.

.

Fucking Mental!

Et godt scenarie. En ok oplevelse, som kunne havde været fantastisk, hvis vi var blevet castet anderledes.

1 thoughts on “F2010 Spiloplevelserne

  1. Pingback: Tilbageblik på Kat « Lysets Plads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.