Remember the amazons?

Her finder du ekstra materiale til mit Fastaval-scenariet 2019, god fornøjelse.

Video, hvor mekanikken bliver forklaret:

Download scenariet

Remember the Amazons (pdf)
Filen er på 16 MB.

Playliste

The making of…

Jeg har arbejdet med dette scenarie i meget lang tid. Det har været tilmeld Fastaval tre gange i alt. To gang under navnet “Enhver given Festag” og her en sidste gang under nyt navn.

2005

For 15 år siden i sommeren 2014, sendte jeg, for første gang, en synopsis afsted til Fastaval. Et lille års tid før denne blog blev oprettet. Den gang var Mikkel, Dennis og Frederik scenarieansvarlige. Synopsen blev udvalgt til Fastaval, men jeg endte med at trække scenariet. Jeg kan ikke huske hvorfor, men jeg dengang læste jeg filosofi i Århus, flyttede en del rundt og havde nok lidt svært ved at nosse mig sammen til at få det skrevet. Jeg kan huske at man skulle underskrive en kontrakt om hvornår man skulle aflevere for at skrive til Fastaval det år. Den underskrev jeg, men brød den altså også.

Til gengæld var jeg med til at skrive 9000 Beton sammen med René om en masse andre folk fra Aalborg.

Jeg har desværre ikke længere min 2005-synopsis, da det var længe inden jeg fik gmail og omkring 100 computerskift siden.

2010

5 år efter, i 2009, var jeg ved at varmet op til at skrive Enhver given Festag igen. Men så prøvende jeg det lille indiespil Red Box Hack og var nødt til at skrive et rock n roll action-scenarie, som brugte det system. Det blev til Slavehandleren fra Ascalon, mit bedste scenarie til dato.

2012

Anden gang var i 2011, hvor Klaus og Kristo var scenarieansvarlige. Den gang var fik jeg spiltestet det og var faktisk klar til at skrive, men så gik jeg helt ned for energi. Jeg har stadigvæk ikke helt forklare hvad der gik galt, måske var arbejde og, på daværende tidspunkt, to børn var for meget af det gode.

Denne synopsis har jeg stadigvæk og scenariet ligner på mange måder sig selv.

2019

Nu blev scenariet skrevet. ”Enhver given Festag”-ideen havde brug for fornyet energi, så derfor ændrende jeg spilpersonernes køn og fik skrevet det.

Læs mere om scenariet i disse blogpost