Two tone Toreador

Den største begivenhed i Blossoms liv var da hendes mor forsvandt fra deres hjem i Chicagoforstanden Tower Lakes. Årene efter var benhårde. En deprimeret far og en storebror der blev narkoman i savnet. Blossom var kun 5 år gammel, da moderen forsvandt, så hun huskede ikke særlig meget om hendes mor udover at hun havde en virkelig lækker sangstemme.

Med mindet om hendes mors talent og med en far der var komponist var det naturligt for Blossom at vælge at fokusere på at opdyrke sit eget sangtalent på trods af hun var født med en svag stemme. Det var hårdt arbejde, men Blossom øvede hele tiden og havde ikke tid til at være teenager. De eneste glimt hun fik af teenagelivet var de halvfjollede ungdomstv-serier hun tillod sig selv at se et par gange i ugen.

Det var et afsavn, men et afsavn der bar frugt. Blossom fik en, om end kort, flot sangkarriere med et par solide pophits. Men stemmen kunne ikke holde til det og det blev hurtigt tydeligt at det var indenfor sangskriveriet at Blossoms virkelige talent lå. Hun blev ligesom sin far komponist, men hun var tydeligvis en langt bedre komponist end han var.

Det var det talent toreador-vampyren Sophia Ayes så. Blossoms sangskriverevner var lige det Sophia Ayes manglende i sit spirende kreative magtimperium. Efter Blossom var blevet bemærket af Sophia var det kun et spørgsmål om tid før hun blev embracet.

Den første aften på The Succubus Club var den største begivenhed i Blossoms efterliv. Hun skulle se en fantastisk sanger, det var meningen hun skulle skrive for.

Hun skulle se en vampyr fra den såkaldte Daughters of Cacophony-blodline, men på scenen stod hendes mor og sang så smukt at Blossom græd tåre af blod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.