Kid Kiasyd

En regnfuld aften fem år efter sin embrace lejede Ben lejligheden overfor den gamle teaterbygning der huser Lakewood Christian Youth Center. Lakewood er Atlantas værste nabolag, men det er her Ben kommer fra og han føler sig hjemme i lejligheden med sine bøger og forholdsvis lette adgang til blod på de rå gader nedenfor lejligheden.

Teateret dannede rammen om det meste af Bens ungdom. Allerede før det blev et kommunalt fritidstilbud til bydelens unge, som det er i dag, var det et pædagogisk projektsted. Kørt af den karismatisk James ”Lord” Ringdom, som år efter år satte amatørforestillinger op med kvartets unge. Ben var altid en del af teknikerholdet under Big Guy Jim og kan derfor de fleste klassiske skuespil udenad. Noget Ben er ret stolt af.

Selv når der ikke var forestillinger var teateret et magisk sted. Lord Ringdom havde fået et genialt hold af ”pædagoger” omkring sig. Voksne der ikke var bange for at fjolle eller være lidt barnlige og som hadede alt der var ”banalt”. Det var en magisk tid.

Men magiske steder i magiske i rå nabolag tiltrækker monster. Det ved Ben nu. Det tiltrak vampyrer. Ben kender dem i dag som Ravnos. De værste af de værste. Vampyrangrebet på teateret var det værste som Ben havde oplevet i sit liv. Big Guy Jim fik ham og tre andre glemt væk i et baglokale til tekniklokalet, hvor han åbenbart også gemte en kæmpe krigshammer.

Ben og de andre kunne hører kampene. Det lød ikke som om det var de gode som var ved at vinde. Så blev der stille og døren åbent. Der stod en ung hvid fyr (der var aldrig hvide fyre i Lakewood) og kiggede sulten på Ben og de andre tre. Ben troede det var ude med ham, men så kom kavaleriet i form af Bens kommende sire John Blackman

John Blackman dukkende op ud af skyggerne, han formede til lange mørke tentakler, der angreb den unge hvide fyr. Derefter forsvandt John H. ud af døren med et ”Bliv her unger!”

Efter kampen viste det sig at det kun var Lord Ringdom var den eneste af ”pædagogerne”, der var overlevet. Alle var kede af det og efter begravelserne tog John Blackman Ben. Det var en form for belønning fra Lord Ringdom, forstod Ben, men i virkeligheden var han så fuld af sorg at han var ligeglad. Det synes alligevel også som en menneskealder siden.

Nu på denne regnfulde aften var Ben hjemme igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.