Latina Lasombra

Bianca Rubio voksende op fattig i den skide del af Miami, Florida. Havde det ikke været for hendes storesøster Magdalena var Bianca gået til grunde som barn. Deres mor var en god kvinde, men fordi hendes mænd altid endte i fængsel, så var hun nødt til at arbejde to til tre jobs og derfor var det op til Magdalena at tage sig af de små. Af ”de små” var Bianca den ældste og have samme far som Magdalena.

Magdalena kørte husholdningen med hård hånd. Om aftenen når Magdalena var optaget af at finde de bedste kupontilbud sneg Bianca sig ofte ud og gik tur på den lokale kirkegård. Kirkegården var et fantastisk sted, især når det var mørkt og mennesketomt. Der kunne man være i fred og være fri til at drømme. Bianca kan i dag ikke huske disse drømme, men hun er sikker på at det var et barns barnlige drømme.

Dog husker Bianca alle de ting der skete på den kirkegård. På kirkegårde i World of Darkness Miami sker der en del ting. Bianca fik venner, der. Den første hun fik kontakt til var en Roberto Bonestone, en bums der sov på kirkegårdens bænkene. Han introducerede hende for Drøm, en mærkelig meget lys mand, som besøgte kirkegården om natten. Han var lavmeldt, men fortalte at Roberto snart ville blive hentet af Drøms søster Døden, Drøm fortalte også at Bianca ville snyde Døden på bebekosting af hendes spejlbillede og drømme. Snyde Døden et stykke tid, tilføjede Drøm med et sjældent smil. Den 12 årige Bianca vidste ikke rigtigt hvad det var for en følelse, men var meget forelsket i Drøm. Det er hun nok stadigvæk.

To uger efter var Roberto død, men det var på en eller anden måde ok.

Det var allerede som barn hun mødte Clara Marcus, kvinden der ville hjælpe hende til at snyde Døden. Clara der altid var badet i skygger var sød og snakkede med Bianca. Nogen gange gav hun hende slik og Clara viste mange interessante ting, men Clara var overhovedet ikke ligeså interessant som Drøm. Kort tid efter fik Bianca for travlt med at være ung til at besøge kirkegården – og for stykke tid glemte hun alt om Drøm og Clara.

Da Magdalena blev gravid og flyttet over til sin kæreste Damián var det meningen at Bianca skulle overtage hendes rolle i hjemmet. Det var et hårdt år, hvor Bianca forsøgte at leve op til Magdalena som husmor imens hun langsomt opdagede ting som drenge og fester. Heldigt nok for Bianca, men selvsagt mindre heldigt for Magdalena, kom Damián i fængsel for narkobesiddelse, så Magdalena og hendes datter flyttede tilbage og Bianca slap for husmorrollen igen. Så kom de vilde år, hvor Bianca var kærester med Luis. Luis var colombiansk smugler med eget fly og dyre vaner.

Da Bianca var færdig med skolen som 18 årig, flyttede hun indtil Luis og brugte tiden på at feste med hans venner. I starten var det sjovt, men som dagene blev til år, blev det mere og mere slidsomt og hult. Oftere og oftere gik Bianca væk for sig selv i den store lejligheden. Fuld af spurt og kokain kunne hun sidde flere timer på gulvet i det fjerneste badeværelse og stiger på sit spejlbillede, imens hun kunne hører festen i baggrunden. Nogen gange sad hun endda med slukket lys og bare lod mørket omfavne hende.

Der gik masser af rygter i smuglermiljøet og et af dem var at DEA var på sporet af Luis’ smugleri. Luis blev mere og mere stresset, tog mere og mere kokain og blev mere og mere paranoid. Til sidst var han så meget ved siden af sig selv at han blev voldelig. Det var et skænderi, hvor Luis igen havde slået hende at hun gik hjemme fra.

Det var en lun aften. Hun mærkede nattens kommen imens hun gik igennem kvartet og hjem til hendes gamle nabolag. Først troede hun selv at hun var på vej hjem til hendes mor og Magdalena, men opdagende at det ikke hang sådan sammen, da hun igen fandt sig selv på kirkegården.

Måske håbede hun på at møde Drøm, men hun mødte Clara Marcus, som gav hende udødelighed.

Her fire år efter hendes embrace er Bianca en up-and-coming Lasombra i det ældgamle Miami-pack Muerte y Océano. Hun har genoptaget sin kontakt med Luis og kokainsmuglerne. Denne gang ikke som kæreste, men som bagmand. Clara beretter at Bianca er ved at lære det politiske spil i Sabbatten og har en god forståelse for menneskelig håb og tragedie. Bianca viser det aldrig, men hun savner at drømme og nogen gange når hun bearbejder mørket med sine vampyrkræfter håber hun på at møde Drøm dybt inde i skyggerne.

2 thoughts on “Latina Lasombra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.