Girl Gang Blood Brothers

Onsdag, Tanya Wilson holder oplæg for resten af klassen på Hope senior high school i Fargo, North Dakota:

”…Kender du det med at være del af en flok? Være del af noget større? Måske har du spillet fodbold eller dyrket anden holdsport? Måske har du prøvet, hvordan man bare er del af noget, ens egen normalt afsluttede krop kun er en del af en større bevægelse? Om man er den der scorer man mål eller har lavet oplægget er så vigtigt – kun hvis man er en egorøv og hvem gider være egorøv? Det gør jeg og mine venner ikke. Vi er et team – nej mere end et team! Vores fælleskroppe er en samlet bevægelse!

Fx låner vi hele tiden tøj af hinanden og…”

Tirsdagen efter under frokosten i kantinen fortæller Kim Jones:

Jeg går i skole med de fem piger der forsvandt i weekenden. De hedder Tanya, Tia, Jane, Connie og Marge. De er uadskillelige. Så meget at Janes far kalder dem The Great Girl når de er samlet. Når man få gange møder dem, hvor de ikke er fuldtallige, spørger man helt automatisk efter den der ikke er med. Den der ikke er med er næsten altid syg eller har en anden god grund.

Engang var Winnie også en del af gruppen, men hun passede ikke rigtig ind. Jeg ved om hun for selvstændig eller om hun for intrigant, men hun røg ud af gruppen. Ved skolefesten sidste år fortalte hun mig om det. De sagde aldrig noget til hende om at hun var ude, men de frøs hende bare ud. Ringede ikke tilbage og opsøgte hende ikke. De var søde nok ved hende, men hun kunne ligesom bare mærke at hun ikke var en del af gruppen mere. Winnie fortalte mig også til skolefesten at hun i dag ikke helt ved om hun nogensinde var en del af gruppen. Skørt ikke. Jeg er sikker på at hvor end de er, så er de sammen.

Om torsdagen får Brainerd Police Department en melding om at ”et femhovedet monstre er løs på Joe’s på hovedvejen ned til Brainerd”. Da politiet ankommer finder de seks døde og resterne af to lig, som tydeligvis har været døde i over ti år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.