[Berlin] 2009

I mit indlæg om kanon forstod Morten at holde metaplottet som baggrund (som i tv-serier, når der kører story arc via nyhedsprogrammer i baggrunden). Det synes jeg at vi bør gøre.

Disclaimer: I virkeligheden er jeg på vej til at forgribe begivenhedernes gang, da det er meningen at spillerne (herunder også GM) skal lave byen i fællesskab, derfor er det jeg skriver her blot et forslag og hvis spillerne synes det er åndssvagt laver vi det anderledes.

Sherifferne er gået i krig

Hvis vi sætter kampagnen i år 2009, så udspiller den sig i slutning og omkring højpunktet for den store vampyr/troldsmandskrig, der en central begivhed i kanon. Krigen udspiller sig mellem den 3. bog (2001) og den 12. bog (2010) i serien mellem The Red Court Vampires og The White Council of Wizards. Læs mere om krigen og resten af kanon på denne fantastiske wiki eller nej, vent, læs serien, den er god.

Gustav_Breidenstein

Gustav Breidenstein, Vogter af Østberlin

Berlin er ikke en af krigens kamppladser, så byens to wardens (en slags troldmandssheriffer fra White Council of Wizards) Gustav Breidenstein og Wilhelm Waldburg er blevet kaldt ud og slås andre steder i verden. Byens vogterne er altså udenbys og selvom der ikke er Red Court aktivitet i Berlin er byen fyldt med alle mulige andre monstre (hvilke slags beslutter vi når vi laver byen). Det er oplagt at spillerne laver spilpersoner som kan gå ind og overtage nogen af de sager som vogterne tidligere tog sig af – men ingen pres. Næsten ingen.

WilhelmWaldburg

Wilhelm Waldburg, Vogter af Vestberlin

Fun fact: Gustav Breidenstein og Wilhelm Waldburg har været vogterne i lang tid fra før genforeningen (og måske siden Anden Verdenskrig – troldmænd kan blive pænt gamle). Derfor er Breidenstein vogter i Østberlin og Waldburg i Vestberlin. En opdeling af geografiske ansvarsområder som de ikke har set nogen grund til at ændre på trods af historiens gang og genforeningen. De to kan (selvfølgelig) ikke særlig godt lide hinanden.

3 tanker om "[Berlin] 2009"

 1. Thomas Jakobsen

  Var en af dem vogter før/under 2. verdenskrig?

  Eller er der et sted i byen en gammel (pensioneret) sheriff, der kan huske de gode gamle dage – og er lidt bitter over, at han ikke længere har posten, bare fordi han var fedtet lige lovligt meget ind i nazisternes gerninger

  Svar
 2. Johs

  Helt ærligt? Det ved jeg ikke 🙂
  Det er jo meningen at vi skal lave byen sammen som hold og først derefter skal jeg lave npc’er (hvis jeg har forstået det rigtigt). Dette indlæg var lidt en tyvstart.

  Men jeg tror der røg ret mange overnaturlige typer (herunder også troldmænd) under krigen – især i de sidste dage af den. Vi, på holdet, har skrevet lidt frem og tilbage om hvad vi stiller op med nazismen – det kommer der en indlæg om.

  Tror dog ikke det at man har været en nazist er et problem ift. om man kan være vogter. Jeg tror dog at der ikke var så mange vogtere i Tyskland under nazismen, men det er en idé jeg har.

  Svar
 3. Pingback: [Berlin] … og vi bygger byen < Sort Forsyning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.