Skrive til Vikinge-con?

Jeg overvejer at skrive en lille PVP heksejæger ting til Vikinge-con, men jeg er  bekymret for at scenariet ikke bliver spillet af mange nok til at det er besværet værd. Fantaval har for lang tid siden besluttet at man som minimum har fem hold. Eftersom jeg tit skriver fantasy ting, så får jeg generelt lidt flere hold end det. Det er jeg utrolig glad for.

Link til http://www.viking-con.dk/

Det første scenarie jeg skrev var til TRoA Con 2002 og jeg den eneste spilleder på det. Det hed HAV’ET93 og selvom det er lang tid siden jeg har læst det, så synes jeg stadigvæk det er et ret interessant, vellykket og meget klassisk scenarie. Tjek det gerne ud. Heldigvis læste Martin Svendsen det og det var derfor han spurgte om vi skulle skrive HAVET 2 sammen. Det blev til Sønder og sammen, som har virkelig god titel, men som desværre er et rædsom scenarie. Det kørte med en del hold på Fastaval.

Senere skrev jeg Lørdagsdæmonen som jeg mener er et fint scenarie (ikke Ottomateriale, men fint). Jeg kørte det selv (som eneste hold) på Orkon 2005 og TRoA Con 2006. Thais Munk valgte at køre det på Vintersol 2010, hvilket jeg er ham dybt taknemlig for – det er nemlig eneste gang det har kørt under en anden spilleder end mig.

De to scenarier kunne jeg ligeså godt lade være med at skrive ned og layoute (Lørdagsdæmonen har ikke særlig meget layout, men HAV’ET93 er faktisk for sin tid et ret pænt scenarie, synes jeg). Altså hvis det ikke lige var for Thais og Martin, der læste scenarierne og kunne bruge dem til noget efterfølgende. Vi skal ikke være blind overfor at scenarier også er relevante selvom de ikke bliver spillet (og jeg ville blive åndssvagt glad over en mail/kommentar fra en der faktisk havde læst et af de to scenarier), men jeg skriver nu først og fremmest scenarier for at de skal kunne spilledes af andre end mig selv.

 

Første gang jeg skrev scenarie til Vikinge-con var da jeg lavede et remake af Thais Munks De navnløse (det er Thais’ version der ligger online). Det kørte kun på et hold, som Uffe Thorsen kørte. Jeg var ikke engang selv på Vikinge-con det år. Jeg tror gerne at jeg vil skrive et lille scenarie til Vikinge-con i år, men jeg gider ikke, hvis der kun køre to hold. Som jeg kender Vikinge-con er der en pæn sandsynlighed for det, men måske kan jeg sælge scenarie som rerun til andre små conner efter Vikinge-con. Er der nogen der har erfaringer med det?

5 thoughts on “Skrive til Vikinge-con?

 1. Martin Horn Pedersen

  Jeg har ikke læst Lørdagsdæmonen, men jeg var spiller på det til Vintersol 2010 og husker det som om vi var godt underholdt. Så det er bestemt ikke spildt at du har skrevet det

  Svar
 2. Asbjørn Olsen

  Jeg har læst begge scenarier. Tror det var efter slavehandleren, hvor jeg gik din historie igennem ;).

  Og jeg vil gerne køre en omgang af dit Vikin-Con scenarie på HyggeCon hvis du har brug for det. Eventuelt også Con2. Det er de små conner jeg planlægger at dukke op til i år.

  Svar
 3. johs

  Sejt Martin. Som sagt så mener jeg selv det er et godt, men ikke fantastisk scenarie.

  Asbjørn du roxx!

  Svar
 4. Thais Munk

  Yeah! Skriv mere om mig! Nævn mit navn igen! 😀

  Men ja, som Martin siger. Lørdagsdæmonen på Vintersol 2010 gik rigtig fint. Apropos Vintersol, så tror jeg også sagtens at dit scenarie ville kunne sættes op der uden problemer. Jeg skal i hvert fald gerne køre det. 🙂

  Svar
 5. Mads Egedal Kirchhof

  Som spillederansvarlig i år vil jeg gøre mit ypperste for at finde spilledere til alle scenarier, noget der vist plejer at være en flaskehals – hvor langt mit ypperste rækker skal jeg ikke så ikke kunne sige endnu 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.