Imperiet i tv-serier v. 2 – de første seks

Jeg har revideret min første version af mit “hvor i Warhammer Imperiet ville jeg spille mine ynglings tv-serier”-kort.

empire-tvserier6

Klik for større kort

Og her kommer de første seks forklaringer:

Alfdorf: Rome

Rome var ikke med på første version af kortet og det var en fejl. Det er en rigtig god tv-serie. Især første sæson. Det handler om Cæsars kommen til magt og om hvordan han bliver myrdet og alt det rod det skaber. Med andre ord om magtkampe i midten af et det største imperium verden har set. Hvor ellers  end i Imperiets hovedstad skulle det kunne udspille sig?

Averland: Boardwalk Empire

Boardwalk var heller ikke med på den første version af kortet. Jeg har kun set første sæson, men den er god. Det handler om magtkampe i det demokratiske parti og irske gangstere i 20ernes Atlantic City. Lidt væk fra centrum, men ikke for langt, virkede Averland som et godt valg. Men jeg overvejede også andre serier i Averland (fx. House of Carts)- mest fordi jeg godt kan lide provinsen. De er cowboyer. De har ingen elector count, mest pga. gamle familiestridigheder.

Hochland: Twin Peaks

Det er en lille, lidt intetsigende, provins med bjerge, skove og ret mange kaosmonster. Hvor skulle man ellers spille Twin Peaks i Warhammer?

Middenland: Treme

Kaosstormen tog hele Middenland ned, ligesom Katrina tog hele New Orleans ned. Det sidste er udgangspunktet for Treme. Nu er de ved at bygge sig op igen igennem viljestyrke, fantastisk karakterspil og jazzmusik. Det sidste gælder måske mest for Treme og i mindre grad for en kampagne sat i Middenland.

Mootland: The West Wing

Jeg er ved at se The West Wing og er kommet til 7. sæson. Den er virkelig virkelig god. Den handler om demokrati, hvor andre politiske tvserier fx House of Carts og Rome handler om magt. Derfor kan den kun udspille sig i The Moot. Derudover er alle personerne i The West Wing enten sympatiske eller fjollede – ligesom hobbitter.

Nordland: The Wire

The Wire er den bedste tvserie der er lavet. Nordland er en ret kedelig provins (sådan lidt vikingeartige, men ikke rigtig), men settingen hvor The Wire forgår, den amerikanske by Baltimore er heller ikke super spændende i sig selv. Det kunne godt virke i Nordland – om ikke andet fordi der er havne i Nordland og havnen er ret vigtigt i den anden sæson af The Wire.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.