Imperiet i tv-serier: Nuln og Marienburg

Vi får nu byer mere med nemlig Nuln og Marienburg. Vi er nu oppe på otte tv-serier.

empire-tvserier8

Klik for større kort

Nuln: Sex and the City

Jeg har ikke noget særligt forhold til hverken Nuln eller Sex and the City. Til gengæld finder jeg kombinationen af de to awesome. Jeg tænker adelige ungkvinder i den kendte verdens vigtigste kulturstad… i… Warhammer!

Og jeg mener det: Det kunne, hvis spillerne var med på det og lidt mere action end der normalt er i SATC, blive en fin lille kampagne.

Wasteland (Marienburg): Dexter

Dexter er en virkelig dejlig tv-serie. Marienburg er en virkelig dejlig setting. Jeg ved ikke helt om Dexter virker bedre i Marienburg end så mange andre steder, men jeg vil gerne spille et krimidrama i Marienburg. Det drama kunne også godt være The Wire (fordi det er den bedste tv-serie ever), men The Wire passer bedre i en mindre høj profil setting end Marienburg.

Dexter og Marienburg skal nok virke.

3 thoughts on “Imperiet i tv-serier: Nuln og Marienburg

  1. Kåre

    Måske er jeg for fanget af de fysiske rammer, men en hed havneby leder for mig tankerne hen på Marienburg. Området omkring Marienburg er jo også sumpet – ikke helt ulig Florida.

    Havet synes jeg går igen som centralt element i mange af afsnittet og derfor burde det ligge ud til kysten – og så er der ikke mange andre muligheder.

    Jeg tror du havde placeret det lidt længere inde i landet i den første version af kortet og der var jeg faktisk lidt forvirret. Hvad var tankerne bag det?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.