[M&R] 4. Afsnit: Tilbage i Westport

Efterspilsrapport af Rasmus

1. Afsnit, 2. Afsnit og 3. Afsnit.

Vi hoppede lidt i tiden. Dette forgik før handlingen i 3. afsnit:

Gruppen fik debatteret hvordan handelsretten skulle tildeles, og det endte med at den fattige og dårligt ledte Westport blev basen for dette fremmede folk fra den anden side af havet. Der skal opføres en handelsstation, hvor der vil være auktioner, men Karhol vil få førsteretten på visse varer i starten. Til gengæld skal Westport betale penge til Lionsport for hjælp til beskyttelse mv. Baronen af Lionsport var mildt sagt ikke glad, og forlod Westport i hast. Til gengæld var baronen af Westport meget glad, særligt da vi foreslog en af vores nære slægtning at komme og hjælpe ham med den administrative byrde. Over det næste år, er vi dog nødt til at få styr på bjergstammerne, da handelsruten ind i landet går gennem bjergene, og vi har ikke råd til uro.

 

Efter aftalen var på plads, mødtes vi med den mystiske ambassadør, som gav mange værdifulde og sære gaver, og fortalte om land langt væk og de øer han kommer fra. Vi kommer især til at betale med metal og forarbejdede redskaber for de mange fantastiske krydderier, pelse, dyr, juveler og eksotiske frugter og urter.

Graig blev tilbage i Westport for at afslutte forhandlinger, sende breve mv., og hans søskende rejste videre med den store krigsgallej.

Dette forgik efter 3. afsnit:

… nogle uger senere finder Graig resterne af deres skib, forfølger rygterne om et sort skib, som har angrebet dem, og ender langt mod nord. De tre søskende kommer i land, og finder en lille stad, hvorfra de hyrer et skib. Desværre bliver Esther taget i at have en meget tæt ’kontakt’ til naturen, og det skaber rygter blandt hirdsmændene, som det ikke lykkes Waylon at slå ned.

I sidste ende, vender de alle tilbage til Westport, og har spildt en frygtelig masse tid, så vi ikke når brylluppet, og vi er ikke meget nærmere sandheden om angrebet. Vi beslutter dog at fortsætte færden, for at se, om vi ikke kan rode bod på denne diplomatiske fadæse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.