[M&R] 2. Afsnit: Røvere og soldater

Cokhurst af Elmsby

Efterspilsrapport af Asger

Bondeoprøret var slået ned, og Raylan, Ester og Adrian sporede hestene og satte efter kronpris Hart og følget, der allerede måtte være kommet igennem skoven. Pludselig blev deres to hirdsmænd dræbt af pile, og Raylan satte næsen i mulden efter en pil strejfede hans tinding. Med en sjældent heroisk bedrift dræbte Adrian en af de tungt bevæbnede røvere og tilføje en anden dødelige sår, inden Lord Graham Cokhurst af Elmsby med sine mænd pludselig dukkede op, og dræbte resten og reddede prisessen.

Raylan, Ester og Adrian indlogerede sig hos Lord Graham, og Raylan blev godt bedøvet med månebark. Senere indvilligede Raylan og Adrian i, at lord Grahams søn Kenan, blev væbner for Raylan. Kenan er en irriterende god bueskytte.

Snart efter kunne Raylan, Ester og Adrian slå sig til kronprins Hart. Hart var forundret over både røvernes udstyr, og lord Grahams lidt for belejlige hjælp. Det virkede alt sammen for iscenesat, og der gemmer sig muligvis en konflikt i den redning. Lord Grahams søn Kenan kan muligvis være en slags spion – i så fald er han nu også en slags ward.

Den del af kortet som vi rejser rundt på.

Rejsen fortsatte gennem bjergpasset mod havnebyen Westport. Undervej undersøgte gruppen forlydner om, at bjergstammer skulle have angrebet landsbyer, men vigtige ting presser sig på, så forfølgelse af stammerne måtte vente til senere på året.

I Westport fik gruppen endelig bekræftet, at et mægtigt handelsskib fra øst havde lagt til i havnen. Sammen med Lord Stan Birdmon af Westport og Lord Poley Elcastle af Lionsport diskuterede Hart, Ester og Adrian de fremmedes udtrykte ønske om handelssamarbejde. Kronprins Hart udfrittede behændigt Lord Poleys egene interesser. I et efterfølgende familieråd var der enighed om vigtigheden og værdien af at etablere en handelsstation. Ved den senere afgørelse af hvor handelsstatione skal etableres, vil det være bydende nødvendigt at tilgodese både Lord Stan og Lord Poley, samt tage højde for risikoen for, at Brinet Teritories (især Lord Croft i Sedgsmouth) muligvis vil se sig sultne på handelsstationen.

Forude venter nu forhandlinger med de fremmede, de respektive lords og et bryllup.

 

2 thoughts on “[M&R] 2. Afsnit: Røvere og soldater

  1. Pingback: [M&R] Udvikling i kort < Sort Forsyning

  2. Pingback: [M&R] 4. Afsnit: Tilbage i Westport < Sort Forsyning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.