[Providence] Blodbryllup

Hvis du har tænkt dig at spille med i kampagnen bør du nok ikke læse videre.

Her går det lidt galt. Jeg har lavet mine npcer ud fra en række referencer og stikord som blev skabt på baggrund af den etniske befolkningssammensætning i Providence. Lorca fantastisk teaterstykker Blodbryllup kom på listen fordi der er en del med portugisisk baggrund i Providence og jeg troede Lorca var portugiser. Det er han ikke, men jeg synes alligevel en historie a la Blodbryllup ville være på sin plads.

Jeg ved ikke hvordan portugiser er, men jeg forestiller mig de er overtroiske: kristendom, månen og det onde øje.

 

 

 

 

 

Maria Lopes dos Reis

Månen har gentagende gange listet sig ind på hendes ungpigekammer og forelsket sig i hende. Samtidigt er Maria forlovet til Ramos. Hun er sammen med den skindsyge måne i sine drømme. Ikke desto mindre bliver Ramos og Maria gift, men på hendes bryllupsdag forvandler månen hende til en ulv og dræber Ramos.

Maria bliver katatonisk og indlagt på Butler Hospital, men ved hver fuld måne bærer månen hendes sjæl ud af fængslet og giver den ulveform, så hun kan løbe frit i skovene. Hun er efterhånden blevet gammel. På det seneste er hun, i ulveform, begyndt at opsøge mennesker og er blevet mere og mere voldelig. Det er Cessair der mener det er tid til at handle (fordi spillerne har sat en ubalance i verdensordenen) og påvirker hende igennem ældgamle ritualer.

 

Spillerne kan godt dræbe ulven. Så vil de se Marias lig iført sit hospitalstøj (hvor der står Butler Hospital på) på jorden, men den ”rigtige” Maria overlever og næste måne er ulven løs igen. For at stoppe ulven, hvis de ellers ønsker at gøre det, bliver de enten nød til at opsøge Maria på hospitalet og dræbe hende. Hvis de gør det bliver månen meget sur på dem (hvordan den hævner sig ved jeg ikke helt endnu).

Eller også kan de opsøge hendes gamle pigeværelse, der står tom hen. Hvis de går der ind kommer de ind i Marias drømmeverden. Der er en mærkelig drømme dungeon og her kan de dræbe en ”afspejling af” månen – der både er en hvid ulv og månen og en ung mand på samme tid (I kender godt den slags drømme, ikke?). Hvis de dræber månen i Marias drømme, dræber de selvfølgelig ikke den fysiske måne, men de dræber månens interesse for Maria.

Maria kan komme i brug, hvis de bevæger sig ud i skovene eller i andre forbindelser.

2 thoughts on “[Providence] Blodbryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.