Måske skulle jeg starte endnu en kampagne?

Vi spiller en ret fed Vampire Kampagne som jeg er glad for. Den kører hver anden tirsdag, det er med dejlige mennesker og jeg har fået lov til at være GM. I spillet har jeg sat en ret omfattende kampagne op, der foregår over flere perioder. Vi har spillet i over 4 år nu og det er sjovt at få lov til at lave så stor en fortælling.

Desværre er vi forholdsvis ofte ramt af aflysninger. Vi har forsøgt at gøre holdet større, så vi stadigvæk kan spille selvom en eller to spillerne melder afbud, men det ændre ikke ved at der forholdsvis ofte er aflyste spilgange. Og jeg kan mærke at går mig på. Udover rollespil, så løber jeg og er spejderleder i min fritid, men rollespil er min yndlingshobby. Når man spiller hver 14. dag, så betyder en aflysning at der går 4 uger mellem spilgangene og udover det er træls ift. at huske hvad man havde gang i, så er det simpelthen for lidt rollespil til mit humør. Det med at huske hvad vi lavede skal vi nok finde ud af, men det andet er sværere.

Jeg har overvejet at lave endnu en kampagne, i de uger hvor jeg ikke spiller Vampire, men rollespil hver eneste uge er næsten lidt for voldsomt. Alternativet er en løs gruppe der fx spillede en gang om måneden en lørdag eller søndag.

Men her er problemet om jeg kan finde spillere til det og hvad man evt. skulle spille. På en måde ville det være smartest at være spiller, men jeg kunne også godt tænke mig at spillede noget B.P.R.D. (The Bureau for Paranormal Research and Defense fra Hellboy universet) inspireret action-horror.

Jeg har ikke så meget fritid og synes at det er svært. Hvad fanden gør man? Hvor ofte spiller du rollespil? Og rammes I også af aflysninger?

3 thoughts on “Måske skulle jeg starte endnu en kampagne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.