Jeg dropper sgu rollespil!

Jeg har lavet en video hvor jeg forklare reglerne til mit kommende Fastaval-scenarie Remember the Amazons. Den er næsten 20 minutter lang og der er i skrivende stund 33 personer som har set videoen til ende.

Det ville være fedt nok, hvis det ikke er fordi det er 3 personer mere end der kommer til at spille scenariet på Fastaval. På Fastaval har jeg fået 5 hold, der er 5 spillere og 1 spilleder på hver hold (herunder mig selv) – hvis der ikke bliver aflyst et hold eller to.

Måske skulle jeg droppe det der scenariemedie og kaste mig ud som youtube-stjerne 🙂

Her er videoen (det er jo det de unge vil ha’)

 

(Påtaget) bitter sur gammel mand til siden

Jeg er seriøst overrasket over, hvor godt video virker. Og tænker at jeg skal til at jeg overveje, hvordan jeg bruger videomediet til at promote mit næste scenarie så jeg måske får lidt flere hold.

2 thoughts on “Jeg dropper sgu rollespil!

 1. Thomas Munkholt

  Kvaliteten er bedre end meget af der ligger derude. Brug det da endelig. Andre bure gøre det samme, og hvis jeg gør min kortspilsnovelle færdig, er det her da et must.

  Svar
  1. johs Forfatter

   Fedt.
   Jeg har helt glemt at skrive at det var din idé.
   Jeg lånte en mikrofon på mit arbejde (den lille sorte dims på min bluse) og den gjorde en stor forskel i lydkvaliteten. Jeg kan se at den jeg brugte koster omkring 400 kr + moms, men mindre kan sikkert også godt gøre det.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.