Slavehandlerens Søn

For 11 år siden skrev Martin Svendsen og jeg scenariet Sønder og sammen. Det var en form for psykedelisk dungeon crawl og ikke særlig godt. 6 år efter skrev jeg et fantasyscenarie med lidt dungeon crawl. Det hed Slavehandleren fra Ascalon.  Måske er det, når jeg igen begynder at skrive scenarier om et par år, tid til at skrive et nyt dungeon crawl.

sønder og sammen

For nyligt har Slavehandleren fra Ascalon fået en del kærlighed (eller 17 stemmer) i en Facebook/Vikinge Con afstemning og jeg er kommet til at love at jeg vil skrive en ny klasse man kan vælge når man laver spilfigur (ja, man skal lave sin egen spilperson med stats og alting). Så kom jeg til at tænke at det kunne være sjovt at lave en forsættelse på Slavehandleren fra Ascalon. Måske et dungeon crawl. Denne gang mere rock n roll, møgsejt og med 220 km/t på sword and sorcery klicheerne.

simon_bisley_012

Stenalderfolk og hårløse bjerggorilla i stedet for gobliner og orker. Kæmpe orme og giftsvampe. Lava og frugtige hulegange med liderlige troldkarle.

Det kunne være sjovt, men det kunne også gå helt galt.

2 thoughts on “Slavehandlerens Søn

  1. Oliver Nøglebæk

    Hurra! Gør det! Snavehandleren fra Snaskalon er et af de straight up dejligste dungeoncrawls jeg har været på. Så meget awesome. Jeg nakkede boss-skurken med mega overkill og to crits i træk.

    Og så bør du køre Dresden Files for dine homies også 😉

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.