Julegave: Drillehobbitter, foromtale

Jeg har lovet at kører et scenarie for de mindste af ungerne på Fastaval junior (Fastaval 2016) udenfor programmet. Jeg tænker scenariet skal hedde Drillehobbitter og skal handle om hobbitternes, i hobbitlandet The Moot, evige problemer med undeads i deres naboprovins Sylvania. Derudover har jeg tænkt mig at vi skal bruge blood bowl block-terninger i scenariets centrale mekanik.

Her er en slags foromtale (scenariet er ikke programsat, så det er mest skrevet for min og jeres skyld):

Drillehobbitter

hobbitVed du hvad en hobbit er? En hobbit er en hyggelig lille en, der holder af at spise, sove længe, fortælle historier og synge. Den har også store fødder og går aldrig med sko, ikke engang om vinteren. Hobbitter er næsten aldrig kræsen, men elsker tærtekager over alt andet. De elsker det så meget at de har en hel uge i efter høsten i sensommeren, hvor de holder fest og spise tærtekager. Den uge kalder de tærtekage-ugen.

I den lille idylliske hobbitlandsbyen Birnbaum er der fem hobbitvenner: Teo, Ida, Jens, Hansine og Ligo. De er bedste venner og elsker at drille. De driller dog kun hobbitter, der er større end dem selv og helst driller de voksne og allerhelst driller den sure gamle hobbit hr. Grønfodsbusk. Ligesom alle andre hobbitter elsker de fem unger tærtekage-ugen, ikke kun fordi elsker tærtekager, men også fordi hobbitterne under tærtekage-ugen gerne må drille og stjæle småting fra hinanden. Der er selvfølgelig ting man ikke må stjæle og ting man ikke må drille med. Det skal være venlig drilleri.

Midt under tærtekage-ugen bliver Ligos storsøster Lisas brudekjole hugget, det er unfair, for en sådan vigtig og dyr ting må man ikke stjæle, ikke engang under tærtekage-ugen. Lisa er ked af det, så de fem hobbitvenner beslutter sig for at finde Lisas kjole igen. Men måske er det ikke en hobbit der har taget kjolen, for i kisten hvor den lå finder de en gammel muggen lillefinger-knogle.

Drillehobbitter er en historie for de mindste rollespillere om skøre hobbittraditioner, venskab og skeletmonster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.