I dag er der mad på blogen.
I 2009 skrev vi en warhammer antologi. I den forbindelse skrev jeg novellescenariet Averheim Averessen. Scenariet handler om at arbejdet på stjernespisestedet
Averessen i Averlands provinshovedstad
Averheim. Min ven Asger, som er jurist (exkok, exninja), lavede i den forbindelse en menu, som jeg synes passede godt til nyt averlandsk køkken.
Averessens Menu
Hors d’oeuvre
Tre små indledende retter:
- Røget spæk med små glaserede rødbeder og syltede perleløg.
- Pocheret vagtelæg med safran-mayo og granpulver.
- Små spyd af marinerede grillede snegle, okseklumper
og kirsebær.
Vorspeise
- Skovsuppe med svampe, æbler, nødder, vildsvinebacon og kalvehaler.
Hauptgericht
- Jordstegt fedekalv med tomat, nødder, steppernes urter, spiselige blomster.
- Der er gratineret vagtel i vagtel som sideret til venstre og en landlig kål/græs salat som højre sideret.
Dessert
- Pære i honningsyrnet mælk med kandiseret hyldeblomst
og trøffel.
Fraværet af pølse og kål gør mig lidt utryg!
Hvordan skal man blive mæt 🙂
Det kan jeg godt forstå, men chefkokken Rofus Rotzen tænker meget utraditionelt.
Det lyder hipt!
Alt taler for, at at Averessen-kæden har franchiset ud, og åbnet en restaurant i Marienburg.
By all meats do 😉
Åhr, hvad. Dejligt scenarie – især scenen, hvor den helstegte fedekalv (dæmonbesat) løfter hovedet og begynder at tale.
Kødet taler! Det er sjovt.
Der er ting der ikke spiller i det scenarie, men lige den detajle var en god idé.