7: Averessens Menu

 

I dag er der mad på blogen.
wfrp_loreI 2009 skrev vi en warhammer antologi. I den forbindelse skrev jeg novellescenariet  Averheim Averessen. Scenariet handler om at arbejdet på stjernespisestedet
Averessen i Averlands provinshovedstad
Averheim. Min ven Asger, som er jurist (exkok, exninja), lavede i den forbindelse en menu, som jeg synes passede godt til nyt averlandsk køkken.

Averessens Menu

Hors d’oeuvre
Tre små indledende retter:

  • Røget spæk med små glaserede rødbeder og syltede perleløg.
  • Pocheret vagtelæg med safran-mayo og granpulver.
  • Små spyd af marinerede grillede snegle, okseklumper
    og kirsebær.

Vorspeise

  • Skovsuppe med svampe, æbler, nødder, vildsvinebacon og kalvehaler.

Hauptgericht

  • Jordstegt fedekalv med tomat, nødder, steppernes urter, spiselige blomster.
  • Der er gratineret vagtel i vagtel som sideret til venstre og en landlig kål/græs salat som højre sideret.

Dessert

  • Pære i honningsyrnet mælk med kandiseret hyldeblomst
    og trøffel.

6 thoughts on “7: Averessens Menu

  1. Jonas

    Åhr, hvad. Dejligt scenarie – især scenen, hvor den helstegte fedekalv (dæmonbesat) løfter hovedet og begynder at tale.

    Svar
    1. johs Forfatter

      Kødet taler! Det er sjovt.
      Der er ting der ikke spiller i det scenarie, men lige den detajle var en god idé.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *