[Dec. 18] <3 Ars Magica

I år vil jeg lave en julekalender, hvor jeg hver dag præsenterer et rollespilssystem som jeg har spillet og som jeg holder af.

I dag, d. 18., er det:

189px-Arm3_cover

Jeg kan desværre kun spillet meget lidt Ars Magica.

Men jeg elsker ideen om troupe play, magisystemet, settingen (både i sig selv og at den er en slags forløber for Vampire). Der er ondskabsfulde feer, gudfrygtige præster og nidkære troldmænd – fuck yes! Jeg elsker ikke bogføreringen, som trofast følger med en Ars Magica kampagne, men det kan man holde på et minimum.

Jeg har været forelsket i Ars Magica siden første gang jeg åbnede grundbogen og der et stadigvæk.

4 tanker om "[Dec. 18] <3 Ars Magica"

 1. Troels Ken

  Ars Magica har en stor, stor plads i mit hjerte. Vore veje er skiltes, for min tolerance for tal er skrumpet samtidig med at mængden af tal er vokset, udgave for udgave, men det er en fantastisk idé. Og det er også fantastisk at det kommer til at give mening, at man mest af alt bare “går på eventyr” for at fjerne problemer, der forstyrrer studierne.

  Svar
 2. Kristian

  Jeg elsker det også. Særligt 3rd edition, fordi den er så pæn. Jeg køber stadig ind imellem en ny sourcebook eller scenarie (selvom de er ret ringe, de fleste), selvom jeg ved, at jeg ikke kommer til at Ars-kampagne før du beslutter dig til at flytte til Midtjylland.
  Vis-à-vis.

  Svar
 3. Dysted

  Jeg fucking elsker Ars Magica, af alle de grunde du nævner, men også fordi jeg faktisk er ret gled for bogholderi delen. Jeg elsker at nørkle systemer og oftest er det den sikre vej til min/max’ing osv, men i Ars Magica har du et system hvor det kræver at du gør det. Hurra for det!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.