Min scenarieskrivproces

Jeg har arbejder et scenarie. Det er fantasy og sat i samme setting som Jonas Hjorts Fantasy Gangster. Jeg har også skrevet om den her. Jeg forstiller mig at jeg snart er klar til en proof of concept spiltest. Det kan gå virkelig galt. Sidst jeg så tidligt var så langt med et scenarie gik jeg død i det og fik ikke afleveret.

Måske fordi det blev for kedeligt at skrive. Jeg kan godt lide at jeg ikke kender scenerne eller hvor mit scenarie er på vej hen når jeg skriver det. Det ville sikkert blive et bedre scenarie, hvis jeg tænkte det igennem og gennemskrev det flere gange, men det kan jeg simpelthen ikke. Når jeg skriver scenarier er min primære drivkraft min lyst til at opdage det rollespil, som jeg skriver. At skrive uden lyst virker ikke for mig.

 

Det skal jeg altså tænke ind i min skriveproces. Det ukendte og det spændende. Samtidig har jeg tænkt mit næste scenarie utrolig meget igennem. Det er åndssvagt sejt. Det bedste af Mikkel Bækgaard og en Warhammerkampagne jeg spillede med Lars Vensild engang, men mest Mikkel Bækgaard. Mikkel Bækgaards Fantasy Gangster?

6 tanker om "Min scenarieskrivproces"

 1. Mikkel Bækgaard

  Nu skal du passe på, at Mikkel Bækgaard ikke kommer efter dig eller en større dansk rollespilskongres 😉

  Men ellers lyder det jo spændende …

  Svar
 2. johs Forfatter

  Hey Mikkel,

  Det er især A Day in the Life og Løgstør som jeg har tænkt mig at planke fra, men ov hvor har du lavet mange gode scenarier.

  Svar
 3. Kristian

  … og ham der Mikkel Bækgaard har jo også en glimrende smag i musik, så en opfølger til det, der jo grundlæggende er en Morrissey-parafrase, vil da være spot on.

  Svar
 4. Kristian

  Yeah. “A Day in the Life” fortjente/fortjener næsten Specialprisen for, som et af de få scenarier, at løfte musikalsk inspiration fra indforståede tomme citater i starten af diverse tekstafsnit, til noget større, federe og gennemsyrende.

  Svar
 5. Olle Jonsson

  Det billede får mig til at signe op NU for det scenarie. Det tomme håb om at snart, snart kommer det næste store, og jeg skal hoppe på det, og være med til et sidste store kup. Men så står man bare der, drivende af vand, og planerne går ikke helt i hak.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.