1000 Stremmer, men ingen larm

Jeg er fan af Morten Greis’ blog Stremmen fra Ådalen. Ikke mindst fordi Morten skriver indlæg af en høj kvalitet. Morten skriver også mange indlæg, 1000, siger han. Hvilket er vanvittigt.

Personligt, mener jeg, at Mortens Troldmandskampagne er det bedste jeg har læst om rollespil. Læs det.

Min Sortforsyning er, hvis jeg husker rigtigt, omkring et par år ældre end Mortens blog, men jeg har “kun” nået op på 599 indlæg (medregnet det her) og mine indlæg er væsenlig kortere end Morten. I forbindelse med det 1000’ende indlæg, overvejer Morten om han skal tage sine rollespilsskriverier over på andre digitale platforme (primært overvejer Morten Facebook). Personligt ville jeg synes det var synd, hvis Stremmen, blev en fast del af Facebooks lyd- og meningshav, men jeg kan godt forstå at Morten, som primært er en ordmand (og ikke billedemand/layoutmand) tænker at Facebook mediet er bedre til at komme ud med sine tanker om rollespil. Facebookpages og -grupper er ret ens og jeg ville aldrig bruge det som en personlig blog, fordi det grafisk er ret ligegyldigt i sin enshed, men jeg er ikke Morten.

Det er dog ikke den primære grund til at jeg blogger fremfor at skrive om rollespil på Facebook. Den primære grund er at rollespil både er en meget stor del og en meget lille del af mit liv. Det er uden sammenligning min ynglingshobby og fordi det er min hobby, så har jeg aldrig haft lyst til gøre det til en levevej eller en central del af min offentlige fremstilling af min person. Jeg har det rigtigt godt med at Facebook-Johannes, ikke indeholder særlig meget af rollespils-Johannes. Så er der nemlig mere plads til sjove-Johannes og Se-jeg-har-børn-Johannes på Facebook. Jeg har det også godt med at det ikke er svært at finde denne blog og rollespils-Johannes på internettet. Mine tanker om rollespil er ikke hemmelige, men noget særligt, som jeg ikke ønsker at pushe, men gerne vil dele 😀

Derfor vil jeg rigtig gerne ha’ en kommentar når du har læst noget jeg har skrevet, men selvom du ikke skriver bliver jeg nok hængende og udgiver et eller andet om rollespil fra ting til anden.

 

8 tanker om "1000 Stremmer, men ingen larm"

 1. Morten Greis

  Hej Johs,

  Tak for de fine ord.
  Jeg er endt med at konkludere, at bloggen bliver, hvor den er, og der er en facebook-side til bloggen, som gør det lettere for folk at følge den via facebook.

  FBs muligheder for indlæg og tekster bliver for kortvarige i den konstante strøm af ord og skrivelser, og jeg har det fint med ikke at forære mine skrivelser til FB, men holde dem på en blog ved siden af.

  Og 599 indlæg er også ret imponerende. Det er alligevel blevet til en god mængde billeder og tekster her på stedet.

  Svar
 2. Johs

  Takker 😀

  Bare rolig, jeg har ingen planer om at holde op med at skrive. Jeg håber også det fremgår af blogposten. Det er desværre forskelligt hvor tit jeg får skrevet.

  Svar
 3. johs Forfatter

  Og hvis I har forslag eller ønsker til en bestemt form for indlæg, så vil jeg gerne høre det 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.