[M&R] Spilpersonerne

Alle spilpersonerne er mellemmer af Carhol-familien. Alle spillerne (undtagen Anders) tog en merit der hedder noget i retning af “good looks”. Carhol-drengene er med andre ord nogle ret flotte fyre.

Hart (Rasmus)

Den ældste bror og arving. Den perfekte kronprins som dog er blevet hårdt såret og skadet. Derfor er han ikke så fysisk stræk ved spilstart. Klog og charmerende.  25 år.

Raylan (Ask)

Anden ældste. Raylan er først og fremmest kriger. Utrolig god med sværd og en dygtig rytter. En god strateg og meget tro imod sit hus og ser det som hans pligt at oprettelse samfundsorden. 24 år.

 

 

Klik for større version

 

Ester (Anders)

Uægte datter af kong Graig og Wyna, en medicinkvinde fra stammerne i vesthøjlandet. Avlet under et felttog mod disse barbarer. Lidt heks. Meget selvstædig. 20 år.

 

Adrian (Asger)

Første søn af andet kuld (har en anden mor end de andre spilpersoner). Ung, modig og ambitiøs.Flair for bueskydning og jagt. Ønsker at gøre det gode og er glad for at scorer damer. 19 år.

 

Jonas’ spilperson

Jonas er på barsel og har derfor ikke lavet spilperson endnu. Han kommer til at spille Kong Graigs belæste og berejste lillebror.

 

2 thoughts on “[M&R] Spilpersonerne

  1. Pingback: [M&R] Når en spiller afbud < Sort Forsyning

  2. Pingback: [MR] Farvel til keys < Sort Forsyning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.