Status

Normalt ville jeg på dette tidspunkt være meget optaget af scenarierne til årets Fastaval. Normalt ville jeg endda nok skrive på et.

Link til scenariernes foromtaler.

Men ikke i år. Jeg er nemlig just blevet far igen til en meget lille pige. Solbjørk blev født 7 uger for tidligt og har derfor brug for alt den opmærksomhed hun kan få. Samtidigt har vi jo også en lidt større lille pige på 2 et halvt, nemlig Embla. Det er godt, men hårdt – blandt andet fordi jeg faktisk næsten ingen barsel har og derfor er nød til at arbejde i ny og næ. Men mest gør mine to døtre mig stolt.

Jeg kan dog fortælle at mit Slavehandlerscenarie fra sidste års Fastaval er blevet udvalgt til en antologi, der hedder Kæmpers skuldre. Det gør mig også stolt.

Slavehandleren spilles

Slavehandleren spilles

4 thoughts on “Status

 1. johs Forfatter

  Jeg ved ikke om jeg kommer på Fastaval. Planen var at jeg ville kigge ud en dag eller to imens familien er Lejbjerg hos Majs forældre. Det gør jeg nok, men intet er sikkert ligenu.

  Og hvornår jeg har nogensinde fortalt dig, hvordan du skal nørdte Oliver? Jeg sætter pris på dit lidt sene ungdomsoprør, men er ikke helt sikker det er rimeligt at rettet det imod mig.
  😀

  Forresten var det ret kort tid efter jeg mødte dig i 5 A at Solbjørk kom til verden. Vildt.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.