Krigshammer og Jordgry

I næste uge spiller vi den sidste spilgang i min Warhammer-kampagne. Den startede i foråret 2007 før Jonas mødte Ellen, før Rasmus flyttede til København, før Ask og Asger NB begyndte at læse igen og før Asger S. blev jurist.

Der er sket meget på de år:

I alt har vi fået to børn, en* to nye kæreste, to kærester og en selvstædig virksomhed er blevet droppet, vi har været på to gange et semesters studieophold på et udenlandsk universitet på den anden side af jorden, vi har ca. været igennem 14 forskellige jobs og ca. ligeså mange boliger – også har vi fået to kandidatgrader.

Det er meget godt gået (måske udover minuset i kæresteregnskabet) og vi er vel blevet lidt mere voksne. I kampagnen er der sket ret meget og selvom vi stadigvæk mangler at få bundet nogle tråde, så skal vores hovedperson Otto von Grieg blot rejse det sidste stykke for at mødes med sin bror Viggo, der bekæmper kaos langt oppe i kaosødemarken også lukker vi den fortælling.

Så efter næste uge skal vi spille Earthdawn med Rasmus som spilleder. Ingen af os andre kender spillet, men efter hvad vi har hørt om verden virker det dejlig episk. Jeg glæder mig til at være ”mening”spiller igen og regner med at forbereder min næste kampagne (og tag mig af min nye datter – der kommer til marts/april) imens. Hvis Rasmus er ligeså lang tid om sine kampagner, så bliver det måske en lidt for vel forberedt kampagne.

*) Jonas gjorde mig opmærksom på at jeg havde glemt en kæreste.

7 thoughts on “Krigshammer og Jordgry

 1. Rasmus Nord

  Efter jeg er begyndt at læse i mine Earthdawn bøger igen, er jeg blevet totalt ivrig. Havde (næsten) glemt hvor totalt fantastisk en verden og system det er.

  Svar
 2. Jonas

  Vi må hellere ikke glemme de kilovis af Karen Volf/Dancake-produkter, der er blevet fortæret under vejs. Kun /en Yankeebar-kage. Den var fa’me klam! – Men Citronmåne trenden skal fortsættes i Earthdawn. – Faktisk kunne jeg godt tænke mig, at vi spiste flere roulader. Roulade er så fantasy-agtigt.

  Svar
 3. Pingback: Border Princes: Slå en sandkasse < Sort Forsyning

 4. Pingback: Syv rollespil < Sort Forsyning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.