Alt omtale…

… er altid allerede kontrarevolutionært.

Morten har skrevet en fin læsevejledning til “blogland”, hvor han desværre tegner et billede af Sortforsyning som jeg genkender, men som også skuffer mig lidt.

Morten
Om forsyningen skriver han:

Snakken om vold bringer mig naturligvis til Johs’ sorte blog om rollespil. Her finder du fra tid til anden indlæg om de scenarie-ideer og kampagner, som Johs roder med. Det tilbagevendende tema er Warhammer Fantasy, så hvis Warhammer universet netop er dig, er det Sort Forsyning du skal holde øje med.

(Læs hele vejledningen på rpgforum.dk)

Det er selvfølgelig fint at Krigshammerhoveder kigger med, men havde aldrig tænkt Sortforsyning som en Warhammerblog. Måske er det, det som har kendetegnet min blog. Personligt synes jeg mere at min blog er et typisk eksempel på at jeg ikke får spillet så meget rollespil som jeg gerne vil. Det er især tydeligt, hvis man holder den opimod Olivers (for tiden fuckingfantastiske!) blog og Mortens egen blog. Begge blogs er dejligt forankret i praksis og måske derfor er de det bedste der er.

Men det der virkelig skuffer er at Morten overhovedet ikke nævner alle de gode billeder jeg bruger i mine posts. Jeg ved godt det er skabet, men de danske rollespilsblogs er sgu meget teksttunge og at min modsvar ikke bliver set er træls.

Bare rolig, jeg lyder mere sur og skuffet end jeg er. Til gengæld vil jeg forsøge at holde igen med Warhammerposterne og skrive mere om gorillaer.

8 thoughts on “Alt omtale…

 1. Morten Greis

  Hej Johs,

  Grunden til, at jeg ikke nævner billederne er, at jeg er så tekstorienteret, og den indsats du har lagt i de indlæg, er derfor en jeg ikke bider meget mærke i.

  Der sker bestemt mere end Warhammer på din blog, men sammenlignet med mine D&D og CoC indlæg, og Olivers indie-indlæg, så var Warhammer det dominerende spil på bloggen. Ved siden af det er der naturligvis dine gorillaer, dine indie-spil og dine planer om forskellige con-scenarier (hvor Warhammer fra tid til anden også optræder).

  Svar
 2. Pingback: [OG] Mærkelig D&D 3.5 Gorilla < Sort Forsyning

 3. Thais Munk

  Jeg tror at Oliver og jeg er ved at gå i gang med at samarbejde og sparring på forskellige projekter. Deriblandt Olivers WFRP-kampagne.

  Jeg overvejer derudover at skrive om de to WFRP-kampagner, som jeg har hørt i Odense og den kampagne, hvor jeg var spiller. Så der kommer til at være rigeligt med Warhammer på Frygt og Lede i Salford så snart jeg er færdig med mine eksamenersopgaver (dvs nok mandag).

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.