R’lyehlæsegruppe

Morten og jeg vil om ikke læse hele R’lyeh, så kommentere på alle scenarierne. Vi kalder projektet for læsegruppen og du kan være med!
I læsegruppen skal vi principielt set læse alle R’lyehscenarierne og skrive en anmeldelse af hver af dem. Anmeldelserne er vigtigst. De skal være positive. Det skal de fordi vi er rare mennesker, som godt kan lide at andre skriver scenarier. Vi skal dog ikke lyve scenarierne bedre end de er. Derfor behøver anmeldelsen ikke være særlig lang. Det betyder også at hvis man har noget positivt og interessant at sige om et scenarie uden rent faktisk at læse det, så er det cool nok. Fx kan en anmeldelse være: “jeg har ikke læst scenariet, men det har en flot forside og derudover har jeg haft en dejlig og lækker intimeoplevelse med forfatteren (Mikkel Bækgaard)”. Mere alvorligt behøver det ikke være – det er ikke ment som ottodommerbedømmelser det her. Til gengæld må det meget gerne være alvorligt anmeldelser. Det er helt op til anmelderen selv at finde og afprøve anmelderstile. Sidst, men ikke mindst må man vel godt være komme med velmendende råd til scenarieforfatteren og gøre opmærksom på mangler i scenariet (fx stats på en biperson eller ligende), så længe de kommer fra et rent hjerte.

Det ovenstående er ikke tænkt som regler, men mere en slags tanker om projekt. De er selvfølgelig til forhandling.

Nogle forslag til regler for læsegruppen (som er tænkt som regler, men som også er til forhandling) er:

  • Ens anmeldelse skal postes på en blog (der findes en vel af gratis blogudbydere rundt omkring, hvis man ikke har en).
  • Alle er velkommen i læsegruppen, så længe de er positive. Man må også godt hoppe på undervejs (selvom det er sejere at være med hele vejen).
  • Vi skiftes til at vælge det Rhylle scenarie der skal læses.
  • Læsegruppen holder en halvårlig frokost, hvor alle tager en udsøgt ret med og hvor vi snakker grimt om scenarierne (i hemmelighed og fuldskab).

Indtil nu er Morten G., Peter F. og jeg med. (Peter F. ved det blot ikke endnu).

1 thought on “R’lyehlæsegruppe

  1. Pingback: Minimalisme – Frihed vs. Forudsigelighed « Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.