[SH] Mødre

Jeg gider ikke skrive et lang referat, men synes alligevel de vigtigste punkter skal noteres ned for eftertidens og især Asks skyld.

 • Vi forsatte retsagsdramaet imod Otto von Griegs moder, men pga. især Fader Grimmerdorfs vidneudsagn gik hun fri.
 • Conrat mødte sin moder, som forlod ham til en usikkert liv,  da han kun var 14. Det blev et fint indestængt møde.
 • Fader Grimmerdorft viste sig at være en ond goblintroldmand, der magisk havde forklædt sig som menneske præst.
 • Der var kamp imod Grimmerdorft og nogle af hans dæmon og ork-venner.
 • Conrat fik et ekstra insanety point og skal nu havde en sindssygdom. Fordi jeg synes sindssygdomme, der beskrevet i grundbogen ikke er særlig spilskabende og tit ødelægger en spilperson, så skal jeg finde mit eget system for sindsygdomme. Nogle forslag? Måske noget med at man får plot points for at spille sin sygdom? Måske noget a la DRyH, hvor man kan bruge sine insanety points med ekstra terninger/bonuser når man laver sindsyge ting, men at man også potentielt bliver mere sindssyg af det? Nogle forslag?

Jeg kan ikke huske hvilken bipersoner, der var med. Måske Studenten Forsten, Foden Rotgor Hiekker,  Trollslayer Soilin Dankil og en til, men jeg kan virkelig ikke huske det. Jens? Måske.

1 thoughts on “[SH] Mødre

 1. Morten Greis Peterse

  Nydelig ny blog, du har fået sat op.

  Jeg er desuden ret fascineret af jeres brug af birolle-spil.

  Angående det med sindssygen er det en god pointe. Det kan ofte forstyrre mere end gavne. Man kan spørge til, hvilken stemning eller dramaturgi, vil I gerne have ud af sindssygen?

  Jeg ville f.eks. overveje at beskrive sindssygen ud fra TSOY’s Keys, hvor spilleren belønnes for at sætte tingene på spidsen, og det giver den fordel, at det kan ligges til side i de situationer, hvor I finder det ødelæggende for jeres fælles spiloplevelse.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.