[SfA] Den endelig foromtale

foromtalen2

Slavehandleren fra Ascalon er et scenarie om en gruppe helte, der kæmper imod en ond slavehandler. Fortalt som en kampagne, der dog kan spilles på under fire timer. Det er alt det bedste fra en D&D-kampagne: levels, monstre og deres skatte.

En historie der er sat i et dramatisk Sword & Sorcery Fantasy univers med spektakulære kampe, drabelige modstandere og storslået landskaber. Et univers, som alle har ansvaret for – hvilket bliver understøttet af en mekanik, hvor din spilperson bliver bedre i kamp, hvis du undervejs digter med på spillederens beskrivelser.

Spillertype: Slavehandleren fra Ascalon er skrevet til dig, der hverken er bange for at slå terninger eller at digte beskrivelser. Noget særligt ved dette scenarie er at du som spiller selv laver din spilperson. Du kan vælge mellem 7 unikke klasser, såsom fx nekropolitaneren, ørkenløberen eller nordboeren og slår spilpersonens egenskaber.

Spilledertype: Scenariet er skrevet til dig, som elsker at spille drabelige kampe, beskrive skæve bipersoner, male voldsomme landskaber og improvisere videre på spillernes oplæg.

Slavehandleren fra Ascalon er også for dig, der bare sådan går og savner det røde bokssæt fra D&D.

Genre: Sword & Sorcery Fantasy / Action

Antal spillere: 4-6

Forventet tid: 3-5 timer

Johannes Busted Larsen startede sin Fastavalkarriere med at stå for Helcon. Senere blev han dog meget mere folkelig med en række scenarier om narko og homoseksualitet. I det virkelige liv er Johs cand.mag. i moderne kultur, har for nyligt arbejdet som boghandler, højskolelærer og anden akademisk løsarbejde. Han bor i København nordvest med kæresten Maj og datteren Embla, kig blot forbi.

2 thoughts on “[SfA] Den endelig foromtale

  1. Morten Greis

    Jeg kan rigtig godt lide den måde, du anvender tegneserie-mediet til at have flere sideløbende narrativer, og hvorledes at handlingen i billedet via tekstboksene glider fra spillets indre fiktion til en beskrivelse af spillernes handlinger. Det er en rigtig god anvendelse af tegneserie-mediet til formidling af dit scenarie. Jeg glæder mig til at spillede det.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.