The Moot: En politisk kampagne

I den seneste tid har jeg gået og fantaseret om en politisk halfling kampagne om en valgkamp i halflingprovinsen The Moot (Imperiet, Warhammer). Troede den var opstået efter jeg så The West Wing og House of Cards og læse Søren Mørch 25 Statsministre, men da jeg kiggede et par gamle blogindlæg igennem fandt jeg ud af jeg allerede overvejede og skrevet en synops til denne tilbage i starten af 2011.

Moot_v2

Jeg vil gerne lave nogle små ændringer og indfører flere citater og referencer til amerikansk politik (sure tobaksfarmer i syden, kapitaliser i nord osv.), men jeg tænder åndssvagt meget på en politisk halfling kampagne med indbygget missioner.

4 thoughts on “The Moot: En politisk kampagne

 1. Thais Munk

  Det lyder som en åndssvagt fed kampagne. Den kunne virkelig være sjov.

  Jeg synes derudover at der bør være en høge-faktion der vil bygge “Halvingenes mur” imod Sylvania. Mest fordi jeg selv ville vælge at spille krigsliderlig halfling der mente at det var karakterskabende for unge halvinge at skyde zombier og skeletter med slynge.

  Svar
 2. Johs

  Mur imod Sylvania = Østvolde!

  Der skal høge med (mest gl. field wardens fra nordøstlige valgmandsområder) og de skal selvfølge bruge jagthøge i deres arbejde i markerne.

  Jeg regner med at det er mig der laver spilpersonerne. Mere om det senere 🙂

  Svar
 3. Pingback: - Sort Forsyning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.