Fastaval shortlist

Simon har lavet en shortliste af hvilke scenarier som han overvejer at spille på Fastaval 2014. Efterfølgende har tilmeldingen åbent og jeg har også kigget lidt på hvilke scenarier der er med i årets felt. Imodsætning til Simon er jeg gammel og er blevet mere og mere glad for interessante spilmekanikker, action, klassiske blokbuster og genrescenarier. Dem er der heldigvis en del af på Fastaval, så det skal nok blive godt.

Udover den nedenstående liste regner jeg med at køre mit eget scenarie (Narzula City Noir) en eller to gange alt efter hvor mange andre spilledere der er på scenariet. Jeg har sikkert glemt et eller to andre scenarier som jeg bør spille, find dem og vind min taknemlighed.

Listen er i tilfældig rækkefølge:

Wasp

Vi var hvepse 

Jeg er kæmpefan af historier om underdogs og pænt glad for krigsfilm. Kvindelige piloter  og bombefly er  et åndssvagt sejt tema. Ann skriver noget om nogen personlige flashbacks i foromtalen. Det kan godt gå hen og blive pænt kedeligt, men de kan vel byttes ud med maskingevær og ork-scener.

King Wen’s Town

Det er Kina. Det er action. Købt.

simon stalenhag

Historier fra Bona: Robotten

Det er så fint et univers, så scenariet skal med på min shortlist. Derudover skriver René virkelig gode scenarier.

Der er godt nok børn med i Bona (og gider man virkelig spille børn?), men igen kan det vel klares med orker og maskingevær.

Nazi Zombies of WWI

Faktisk er jeg ikke særlig vild med zombies, men det her lyder sgu så dumt at det bliver sjovt. Det skal spilles, hvis jeg har tid.

30 Sølvpenge

Der er så meget der tænder mig ved den her idé: Synd, roadmovie, korsridder og især kombinationen af disse tre elementer. Nå ja, også synes jeg at de der 30 sølvpenge er lidt interessante som religiøs trope.

Mattanza 

Anders’ scenarie om  siciliansk mandighed. Interessant mekanik og tema. Jeg tror det bliver åndssvagt godt og det er klart min første prioritet.

En Fandens Historie: I Krig Gør Djævelen Plads I Helvede

Når Pondy og Jorgo ikke har travlt med at være vinder af FriskFyrÅrhus henholdsvis 2001 og 2002, så skriver de vildt fede scenarier. Jeg  forventer mig meget af En Fandens Historie II (fik dog aldrig spillet 1’eren).

Forside

I Damptripodernes Skygge

Steampunk James Bond Action. Yay!

 

To scenarier der også bør nævnes:

Fredløs og Manden med barnevognen er to klassiske scenarier som helt sikkert vil give en rigtig god spiloplevelse. Fredløs har jeg spiltestet, men det er ikke derfor jeg ikke skal spille det. Grunden til jeg ikke skal spille nogen af de to scenarier er at jeg er ret utålmodig når jeg spiller rollespil og (jeg tror) det er scenarier der er bedst i langsomspil.

5 thoughts on “Fastaval shortlist

  1. Simon Steen

    Hvad Anders siger. Jeg kender intet til verden, og spiller heller ikke rigtig computer, men havde en rigtig fed oplevelse til spiltesten. Og jeg er nok slet ikke lige så meget til action som du er, Johs. 🙂

    Svar
  2. johs Forfatter

    Så glad er jeg heller ikke for action. I virkeligheden vil jeg helst bare spille scenarier skrevet af Mikkel Bækgaard (undtagen Kongemord selvfølgelig).

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.