[M&R] Brinet

Ask har skrevet om kongehuset Brinet.

Ask har lavet våbenskjoldet i dette online program.

Wester Brinet er efterhånden en gammel mand fx 65 år. Han har mange børn, med tre forskellige hustruer. De to første hustruer døde af fx sygdom, barselsseng og den sidste er blevet gold efter sidste fødsel. Han mistede to sønner i krigene mod Aldbrand, hans to yngste piger er wards hos Aldbrand og hans mistede yderligere et drengebarn som spæd (vuggedød eller lignende), derfor har han kun fire/fem døtre tilbage i alt og ingen arving og ingen mulighed for at få nye arvinger, med mindre hans nuværende hustru dør!!

Jeg forestiller mig hans nuværende hustru er fra en af underhusende, som han delvist giftede sig med for at få styr på dem ifm. truslen fra øst. Derfor er det også problematisk hvis hans “nye” hustru skulle dø, da det ikke vil se godt ud ifh.t. hans underhuse. Grundet hans tab af børn og hustruer er gamle Wester gået hen og blevet noget ustabil og tager derfor en del irrationelle beslutninger. Jeg forestiller mig ægteskabet med Aldbrand er mere af frygt end forsonelse, desuden forestiller jeg mig også (for at det ikke skal knække helt) at han har formået at gifte sin nr. to datter væk til Aldbrand og ikke den første, således Aldbrand ikke står til at arve hele Brinet slægten. Dette ægteskab kunne evt. være blevet forhandlet i krigens sidste år, mens en af Westers sønner stadig var i live, hvorfor det ikke havde den samme betydning hvilken datter der blev gift væk, men snarere kom an på hvilken datter Aldbrand sønnen foretrak.

Det vil sige, Brinet er en slægt der er ved at uddø og Wester vil gøre alt for at rede sin arv. Han har prøvet at få flere sønner, men med en nu gold hustru er den mulighed også lukket… han er med andre ord en desperat mand.

Min karakters forhold til Brinet er godt. Han er bestemt ikke meget for Aldbrand og de barbariske horder og nye traditioner der maser sig på, så han har været en ivrig støtte til Brinet i krigen mod Aldbrand og ønsker bestemt også at Brinet skal bestå, da han mener man skal værne om de gamle slægter, da nye opstår hurtigt nok (fx Ashton, the snake in the lake).

Endvidere forestiller jeg mig Wester frygter for sin ældste datter liv (jeg forestiller mig hun er kommet lidt op i årene og ikke er så attraktiv bare for at spicy det lidt op), da hendes død vil betyde at husbonden til den næste datter vil arve riget, hvorfor han pt. forsøger at gifte hende væk til stærke gamle slægter der kan passe på hende samt et forsøg på hendes liv fra Aldbrands side vil således også betyde at de roder uklar med to huse. Jeg forestiller mig derfor at han forsøger at gifte hende væk til Carhol eller crossford sønner, der ikke er arvinger således riget ville bestå som rige og ikke blot blive en provins samtidigt med at kongen af Nord ville ha’ et godt forhold til henholdsvis Carhol eller Crossford.

 

Ideer og muligheder for Wester

Han kan muligvis have en bastard eller to der kan rede dagen! Men ellers det ikke noget han har gjort sig så meget i, det der med utroskab.

Han kan adoptere en søn!

Han kan adoptere Aldbrands skik med flere koner, dette vil dog have konsekvenser for husets renome ifh.t. de andre gamle huse.

Han kan blive skilt og finde en ny kone, dette vil også have konsekvenser særligt fra underhusenes side.

Han kan “skille sig af med” sin nuværende kone og få en ny. Dette vil også få konsekvenser, særligt for hans psyke, men også fra underhusene.

 

Klik for større version

 

Brinet har links til Wickmont, Ashton, Albrand og Vinwood

Brinet og Aldebrand er pengelån…. Fordelagtige renter til Aldebrand. Måske har Ashton en af Brinets døtre i “pant”.

Wester Brinet og Nord Albrand har for nyligt indgået en fredsaftale og Junna Brinet skal giftes med Jespor Albrand til sommer (og spilpersonerne er inviteret).

 

Stats

Deres overhoved/konge hedder: Wester

Deres rigtige motto er: The Blood Is Strong

De er kendt for: Harsh lands breed harsh men.

Deres hjemby hedder: Athercott

Deres borg hedder: White Rock

Deres familie dyd er: Justice

Deres vice er: Pride

Og de mangler: Indflydelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.