Fredenscon 2012

Peter holder en lille bitte con i sit hjem i Viborg hver år. I år var det i sidste weekend. Det var super fedt. Vi spillede super meget rollespil. Læste lidt tegneserier og spiste noget fantastisk mad – hjortesteg med en åndssvag lækker dessert (tag den rå Fastaval-kylling).

Jeg fik spillet og nu giver jeg dem stjerner (max er 5):

 • In a Wicked Age (fredagaften) ***
 • Psy*Run (Lørdag formiddag) *****
 • Mechaton – som er et lego-figurspil (Lørdag eftermiddag) **** <- jeg vandt.
 • Dungeon World (Lørdag aften) ***
 • Microscope (Søndag) ****

Microscope var så interessant at jeg købte det på pdf og læste det på hjemturen. Måske var meningen at jeg faktisk skulle havde læst Burning Wheel på hjemturen, men sådan kan det jo gå.

Det var utrolig godt og jeg fik spillet to ud af mine fem Go Play 2012!-spil.

10 thoughts on “Fredenscon 2012

 1. peter dyring-olsen

  Mine karakterer:

  In A Wicked Age: ****
  Dungeon World 1: ****
  S/Layw/Me: ***
  Murderous Ghosts: **
  Dungeon World 2: *****
  Microscope: ***½

  Svar
 2. Johs

  😀

  Jo ja. Psi Run, da jeg skulle forklare det for Maj tog jeg udgangspunkt i tvserien Heroes. Så sagde hun at jeg ikke behøvede at fortælle om alle de spil jeg havde spillet. Suk.

  Man slår terninger, d6’er, og skal fordele dem i forskellige kategorier, som handler om the bad guys kommer tættere på at fange en, om man kommer til skade, om det man forsøger at gøre lykkes, om man husker noget (man har hukommelsestab) osv. Det er bedst at slå højt, men man har ikke 5erne og 6erne til alle kategorierne, så man er nødt til at vælge. Er det ok at vores forfølgere kommer tættere på at fange os, hvis jeg finder ud af hvorfor jeg har et stort ar på min mave (Annes spilperson).

  Det virkede ret godt for os.

  Svar
 3. Johs

  Microscope!
  Var godt, men vi kan gøre det endnu bedre og det vil jeg gøre. Igen og igen. Jeg er nok den der er mest vild med det spil 😀

  Og vi spillede faktisk Mobile Frame Zero: Rapid Attack versionen, da Uffe har back’et det. Det var et fedt figurspil, som jeg gerne vil spille, men jeg tror ikke jeg har vennerne til det… og at de har legoet til det 😀

  Svar
 4. Per Fischer

  Tak, Johs. Det lyder jo meget som det Psi Run jeg spillede – i vores gruppe løb det list ud gruppe-medfortælling, og blev derfor laveste kedelige fortællenævner. Men jeg troede reglerne var blevet opdateret, tager jeg fejl?

  Svar
 5. Johs

  Peter: Spillede I efter reglerne med at man ikke må forslå hinanden ting? Og det lidt mærkelige stemmesystem når man spiller scener?

  Svar
 6. Johs

  Per: jeg har kun spillet en version, men jeg tror der har være en opdatering på et tidspunkt.

  Med de regler vi spillede med var det tydeligt hvem der skulle fortælle hvad. Det er forskelligt om du eller spilleder eller de andre spillerne skal fortælle om skade på din spilperson altefter om du lægger en 2’er, en 4’er eller en 5’er i blev du skadet kategorien. Eller var Uffe en forholdvis traditionel GM-type, udover det med at vi også havde fortæller-retten i ny og næ.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.