6 tanker om "Fra et call-scenarie"

 1. anne

  Hah. Du ville ønske, den spiller fik besked på ikke at dukke op. Reelt set ville han komme og sidde i hjørnet og læse tegneserier og lytte til de andre der spillede rollespil. Og være helt vildt irriterende fordi han hele tiden kom med forslag til, hvordan de andre skulle løse problemerne, og spillederen ville insistere på, at de andre spillere ikke måtte bruge hans råd, for han spilperson var altså ikke til stede. Og han ville hele tiden distrahere den anden af spillerne som også var tegneseriefan/kemibyggesætsnørd/syentusiast, og det ville være rædsomt

  Svar
 2. anne

  … nu har jeg lyst til at spille scenariet der handler om de tre spillere (i en kampagnegruppe på seks, men der er en, der kun kommer indimellem, for hans kæreste synes det der rollespil er fjollet) der valgte at lade være med at skrive under, og hvad deres spilpersoner snakker om nede i cellen, og hvad spillerne laver, mens de andre spiller kampagne.

  Svar
 3. johs Forfatter

  Til scenariets forsvar skal det lige siges at der tidligere står at man skal lave ekstra investigatorer, hvis ens “rigtige” spilperson dør eller bliver sindsyg.

  Det er meget oplagt at der er andre investigatorer til det møde man i den efterfølgende scene komme med til (hvis man har skrevet under). Derudover skal de forskellige investigatorer ud på forskellige missioner efter mødet. Her er det meningen at de andre skal spille bipersoner når man ikke lige spiller den mission som ens spilperson er på.

  Den del er elegant nok, men det er stadigvæk lidt underligt at ens primære spilperson (eller ens ven) sidder i en celle imens man nakker deep ones.

  Svar
 4. Morten G. Petersen

  Den forklaring bløder det selvfølgelig lidt op. Forfatteren er åbenbart klar over, at der skal findes en løsning på det problem, at nogle spillere ellers allerede ville falde fra her.

  Det interessante er, at der er et valg i scenen, men det er placeret forkert. Det valg, jeg ville give spillerne, er ikke om de vælger at skrive under, men om de gør det frivilligt eller ej, og hvor lang tid der går, førend de gør det. Det er meget lidt der skal til for at man kan beholde scenen i spillet og stadig få noget interessant materiale at spille over, da spillernes valg kan give deres karakterer noget at diskutere internt i gruppen – hvorfor skrev de under så hurtigt/så modvilligt?

  Svar
 5. johs Forfatter

  Jeg tror ikke det er mening at det er her det er meningen at de ekstra investigatorer skal bruges. De er mere til, hvis man går hen og blive loco eller, det er jo basis, dør.

  Bonus info’ Scenariet som har jeg tekststykket består af to forskellige dele. VI er her ved optakten til anden del, så spillerne har altså spillet deres spilpersoner i et stykke tid eller, det er jo basis, på deres anden eller tredje spilperson.

  Derudover har du jo selvfølgelig ret. Måden valget bliver udspillet på suger alt potentiel godt spil ud af det. tisk tisk.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.