[WTF?] Sværd med små tentakelfødder?

GæsteWTF? af Kristian.

Xaver

I bedste Dungeons & Darwins stil, er jeg indforstået med, at nogle væsener udvikler sig på sære måder for at tilpasse sig huler og fangekældre. Men et væsen, der lige som et Rustmonster lever af metal, som ligner et sværd med små tentakelfødder?!? Er det for bedre at kunne snige sig ind på rigtige sværd?

Ikke mindst fordi de jo ikke er constructs eller magiske skabte væsner. Næh, de  kan mødes i mating pairs og small family groups, med baby xavers’n’all.

Og så er Harpyer og Fire Lizards vilde med smagen af xaver. W.T.F.?

The online Monstrous Manual

7 tanker om "[WTF?] Sværd med små tentakelfødder?"

 1. Kristian

  … og jeg glemte helt det spøjse fact, at xavers ifølge teksten er biseksuelle. Godt nok er beskrivelsen mere af, at de er hermafroditter, men der står altså “bisexual”.

  Svar
 2. anne

  D&D-verdenen får bare aldrig en Darwin. De kommer til at nå det 19 århundrede, se sig omkring og sige “Okay, det kan kun skyldes kreativt design. *Meget* kreativt design” og så lader de være med at sejle jorden rundt på et skib, der hedder det samme som en hund.

  Svar
 3. johs Forfatter

  … og Xaver er nok toppen af WTF? D&D-monster.

  Man skal jo stoppe når man er på toppen, Lou Reed og Metallica! Serien stopper her, men jeg linker til den fra min best off-side.

  Svar
 4. johs Forfatter

  Ok, Poerceren er godt nok dum. 😀

  Jeg har simpelthen set så meget på de der D&D monster at jeg er begyndt at tænke “hmmm… de der Skin thieves er måske meget seje”.

  D&Ds store problem er er jo at de tager et unikt monster der sejt eller sjovt i en helt bestemt historie og generalisere det, så det skal ha’ en kultur og alt muligt.

  Det er for ordnet og tolkinisk. Orkerne bor der over. De er sådan og sådan. Toskemændene bor dér over. De er sådan og sådan. Og forresten spiser de monster de monster. Og hvis man bare bygger lidt mere på end hos Tolkin kan det ikke undgå at blive WTF? Fantasy.

  Monsterne i mit fantasy skal være unikke. S&S!

  Svar
 5. Kristoffer Apollo

  I det der gemmer der sig faktisk en god diskussion om, hvad vi vil have ud af spillet. Jeg har mødt mange, som går utroligt meget op i verdensbeskrivelse, og at den skal være sammenhængende og detaljeret med pseudosociologiske forklaringer. “Tag på besøg i min verden”.

  Selv er jeg vist et sted midt imellem. Jeg kan godt lide, at der er en klar indre logik i den fantastiske verden. Men jeg kan også godt lide unikke og sære monstre.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.