Fastaval 2011

 

 

DB + Kristian

Pga. børneforpligtelser var jeg kun på FV fra fredag formiddag til søndag formiddag.

Vejret og seminaret var fantastisk. De andre deltagere var også helt i top, selv DB’erne var bygget af kærlighed. Jeg fik ikke snakket med de internationale gæster Luke Crane og Jared Sorensen, til dels fordi jeg havde for travlt med at spille, drikke øl og snakke med folk jeg ellers kun møder på valen og til dels fordi jeg nok er lidt for genert til tag springet som fanboy og til dels fordi de solgte mit Freemarked (til en eller anden der ikke havde forudbestilt).

Der var også mange andre som jeg ikke fik snakket nok med. Til gengæld fik jeg spillet rollespil med Jeppe Norsker i tre ud af de fire spil jeg fik spillet. Generelt fik jeg spillet med folk der er kendt for at være Fastaval bedste rollespiller, men alligevel var alle mine oplevelser aldrig helt i top. Jeg spillede Sandheder, som spilleder og det var ok, men det var ligesom vi ikke fik alt kraften ud af det. Sandheder er et novellescenarie hvor en bomberyder ser tilbage på sit liv. Jeg var spiller på familien, at spille en ødelagt normal dansk familie var en vild oplevelse. Vi kom desværre bare til at gøre det halvanden time for langt. Vi tabte for meget intensitet i slutningen af spillet, hvilket var rigtig rigtig synd. Lørdag fik jeg spillet Ingen vej ud, et scenarie om fuck up D&Dhelte med hemmeligheder, der men da vi kom til at udspille vores hemmelige og vores fuck up’hed alt for tidligt. Sidst var jeg spilleder på Sex, Drugs and Rock n Roll, men der skulle jeg havde sat mig endnu mere ind i scenariet. Jeg var for uforberedt plus at scenariet og jeg ikke havde den bedste ”kemi” imellem os.

Fastaval 2011 var en dejlig con, men jeg savnende den helt store rollespilsoplevelse.

3 thoughts on “Fastaval 2011

 1. Simon Steen

  Hej Josh

  Jeg kunne godt være tølperen, der købte dit eksemplar af Freemarket – jeg havde i hvert fald ikke bestilt, men de mente ikke det ville blive afhentet, så derfor solgte de det til mig. Du er meget velkommen til at overtage min æske, hvis du vil – den er uåbnet og alting. (Men så skal du også love, at jeg må prøve at spille med!) 😉

  Svar
 2. Johs

  Det er ok, Simon.
  Jeg låner bare Mortens. Men ja vi bør spille det. Om et par måneder når der vi ikke længere savner solen så meget og min datter ikke kræver så meget.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.