1 thoughts on “

 1. Kristian Lund

  Greystoke Park

  Korak – Tarzan’s bedste ven. Nyder stor opmærksomhed blandt det finere selvskab, da han kan alle historierne (og ikke er så træt af at fortælle dem som Tarzan) – er dog godt træt af at høre om Darwins teorier, og bange for hvad der vil ske når hans forhold til Lady Wickam bliver almindeligt kendt.
  Opalen – En magisk sten, der hjalp Tarzan på hans seneste eventyr, der lige nu besætter Lord Ashtorn. Ashtorns familie, dronningen og Englands største juridiske hjerner er ved at udredde de nye arv- og ejerskabs-forhold. Imidlertid kæmper Opalen med den udbredte mistro blandt den lavere adel.
  Jana – Dinosaur-rider fra jordens indre. Hemmeligt forelsket i Tarzan, og diplomat fra Pellucidar til England. Har frygteligt svært ved at komme fra et matriakalsk til et patriakalsk samfund, og skjuler desuden en kæle-/brev-Pterosaurs for myndighederne.
  Shamanen Urdan – Pygmæernes øverste præst i eksil fra kong Leopold’s dukke-høvding. Prøver at få udenrigsministeren overbevist om at hjælpe ham med at bringe denne rette arving på tronen – nyder dog kun respekt indenfor spiritist-bevægelsen, da han faktisk kan animere de døde.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.