Viking-con, wow

Manner. Jeg var på Viking-con her i weekenden. Hele lørdagen. Yes manner, Johs en på den gamle nørdeopleveren. Her spilledte jeg de navnløse og var spiller på Legenden om… III. Det var begge gode oplevelser.

Til de navnløse havde jeg nogle dejlige spillere og vi fik gang i en masse fede beskrivelser af vold, svigt og lidt om venskab. Vi spillede tre ud af fire noveller og det passede os rigtig godt. Det eneste vi ikke fik spillet var Kristians – men det kunne vi desværre ikke nå.

Legenden om… III er en samling noveller, hvor man spiller den samme spilperson i dem alle. Vi valgte at spille to ud af fire. Nummer et var klart bedst. Novellen hed Kaos og Kærlighed. Novelle nummer to  passede ikke med vores forståelse af vores spilpersoner. Scenariet ville at vi hele tiden skulle rede folk – og vi opfattende ikke vores spilpersoner som nogle der var interesseret i at rede.

Ellers var Viking-con en utrolig oplevelse. Der var brætspil over det hele, hvilket både var fint og super mærkeligt. Jeg så folk spille alt fra Pathfinder til Matador (dog ikke samtidigt). Deltagerne var ellers meget… klassiske rollespillere/brætspillere – som vi kendte så ud i midt90erne. Efter VC ligner Fastival-deltagerne noget fra kødbyen.

Da jeg skulle hjem lørdagaften for jeg vild i Tårby (eller hvor det var jeg var) og da jeg endelig fandt Belle Centret Metrostation efter 45 min. var der langt til Nordvest.

2 thoughts on “Viking-con, wow

 1. Thomas Jakobsen

  Hej Johs!
  Ja, det er ret old-school at være på Viking Con. Men det er en af de ting, jeg selv sætter stor pris på ved at tage den årlige tur til Tårnby.
  I øvrigt hyggeligt lige at få hilst på dig derude – selvom jeg havde alt for travlt til at snakke så meget. Ak. Er lidt (ok, meget) misundelig på at du fik spillet Legenden Om… det gad jeg også godt have været med til.

  Svar
 2. johs

  Thomas. Det var rigtig hyggeligt at sige hej og se dine flotte figurer og høre lidt om Tolkinuniverset. Legenden Om… er et godt scenarie, som heldigvis kan spilles på Con2, hvis det skal være. Jeg har endnu ikke bestemt mig for om jeg kigger forbi Con2. Det lyder hyggeligt og det er jo Anne V. som står for det – så der er helt sikkert noget interessant rollespil at finde der.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.