Et lille hul igennem

1

Min (ellers fine nye og hvide) nye Macbook laver nogle meget dramatiske lyde, så den er allerede på sit andet værkstedsbesøg, for samme problem. Det betyder at jeg ikke er så meget på nettet som før, derfor er der heller ikke kommet efter poster op her. Det er jeg lidt ked af.

Men det betyder ikke at der ikke sker noget. Jeg skal jo lave noget arbejde for fastaval sammen med Mette og det er fedt at rode med. Dog er det lidt stressende ikke at kunne bruge internettet som kommunikationsværktøj. Men det er jo et problem der (forhåbentligt) går over. Om ikke andet få man en ny computer, hvis den gamle kommer på værkstedet tre gange. Jeg er oppe på to nu. Det er bare det, at det er 10 arbejdsdage hver gang.

“Think different – MacLuftcomputer for de virkelig kreative der blot behøver at forestille sig en computer”

2

Udover Fastaval så spiller jeg også og snakker om rollespil. Igår lærte jeg rigtig meget af en samtale med Frederik og Olle, ude ved Frederik. For første gang forstår jeg det der oprør imod den svenske friformsoprør. Fedt med forskellige kulturer. Derudover skal jeg spille imorgen. Det bliver til noget Prime Time som opvarmning til vores 10 årskampange. Ideen er at vi spiller nogle små ting (forskellige scenarier, systemer og ideer) inden vi går i kødet på Historien, der skal kunne bærer 10 års spil. Vi har haft første møde og er enig om at det er Historien der skal være samlingspunktet for kampangen. Sådan at hverken folks spilpersoner eller deres positioner i de narrative strukturer (position som i at man enten kan være spiller eller spilleder som position) der er det faste.

Det bliver fedt.

Jeg vil prøve at finde et hul til internettet når vi har spillet imorgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.