Udfordring: Stat me up!

Min datter har lavet den her smukke panda-hest til en temauge på hendes folkeskole.

18156689_10155341497900555_3094527774960875204_o

Skal vi ikke give den nogen stats?

Hvilke D&D 5ed./WFRP 2e.d/AD&D 2ed./GURPS/Bruning Wheel stats ville den have?

Hvor mange forskellige systemer kan vi give den stats for?

6 thoughts on “Udfordring: Stat me up!

 1. Thomas Jakobsen

  Uha, det er godt nok skidt, at du ikke selv lister Savage Worlds.
  Men så er det jo godt, at jeg kan lave stats til den. Som særlig bonus ved at komme først har jeg også fundet på et navn.

  Dollkin
  Attributes: Agility d10, Smarts d4, Spirit d6, Strength d4, Vigor d6
  Skills: Figthing d8, Notice d6, Stealth d8
  Pace: 8; Parry: 6; Toughness: 3
  Special Abilities:
  * Bit: Str+d4
  * Hypnotic Gaze: Free action; Opposed Spirit test or be Shaken.
  * Construct
  * Fear
  * Fearless
  * Size -2 (Small)

  Svar
 2. Terese Nielsen

  Jeg er ikke så stiv i stats i diverse systemer, men jeg tror, den har plusser på “vifte fluer væk med halen”. Til gengæld er der nok ikke så meget at hente i “snakke med en voksen”: Voksne nægter at tro, den eksisterer, og det er et virkeligt skidt udgangspunkt for en samtale.

  Svar
 3. Morten Greis

  Her er statsne til Hinterlandet-versionen af kræet, det frygtelige bæst.

  Po-Nipan-Da

  Bag det tosseglade smil lurer et grusomt rovdyr, som lever af børn og naive sjæle. Po-Nipan-Das strejfer omkring i ødemarken, indtil de finder en landsby eller andet samfund, og de slår sig ned i udkanten, hvor de nu forsøger med fjollede ansigter og løfter om sove rideture at lokke deres ofre til sig. Po-Nipan-Das besidder en magisk evne til at skjule sig fra voksne og rationelle væsner, som også indeholder meget lidt næring for en Po-Nipan-Da, og hvis fornuft i værste fald kan være gift for kræet.

  * Forsvar 14; Tærskel 12; Sår 6; Resistens 12 (Voksne 18); Morale 12; Angreb: 2 hove+4, skade 1t6+2 eller Grusom hånlatter+6, skade 1t8 mod alle voksne inden for 5 meter.

  Vil du være min ven? – En Po-Nipan-Da besidder en magisk evne til at indlede venskaber med børn og barnlige sjæle. Dagligt kan den forsøge at vinde et barns venskab med sit magiske smil og fjollede ansigtsudtryk. Barnet skal klare Resistens (viljestyrke) 12 for ikke at føle et venskab med Po-Nipan-Da.

  Min usynlige ven – En Po-Nipan-Da kan ikke ses af forældre til børn, der har erklæret Po-Nipan-Da for deres (usynlige) ven. Po-Nipan-Da kan heller ikke ses af væsner, der har mere visdom 16 eller mere, da de er alt for fornuftige til at se Po-Nipan-Daen, medmindre de er snilde nok til at genfinde deres indre barn.

  Fortærer af barnlig glæde – En Po-Nipan-Da kan hver dag fortære 1t4 visdomspoint fra et barn eller naiv sjæl (maks visdom 8), som den har overbevist om, at den er en ven af. Hver dag hvis barnet leger med Po-Nipan-Da eller får en ridetur af den, mister barnet nogle af sine visdomspoint, og bliver langsomt mere og mere verdensfjern og mere bleg, næsten gennemsigtig til sidst.

  Svaghed: Fornuftige ord – En Po-Nipan-Da kan forgiftes med fornuftige ord, bud og erklæringer. Hver gang det fremføres med overbevisning og kraft i stemmen, at “man skal spise op”, “man skal spise sin broccoli”, “jeg tror ikke på julemanden”, “tidlig i seng og tidligt op er fornuftigt” og lignende sætninger, som børn ofte skyr, tager Po-Nipan-Da 1t6 + karisma bonus i skade.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.