4 tanker om "System til Space Stallions?"

 1. Asbjørn Olsen

  Man kunne også sige at GURPS virker til ingenting. Jeg ville lave en Apocalypse World hack. Men det er også det eneste jeg efterhånden gider at spille. :P. Hvad med det der Danger Patrol? Det har jeg ikke prøvet, men måske er det derhenne af.

  Svar
 2. Johs

  GURPS? Måske. Vi ville nok ende med at spille det i world of darkness, men vi er heller ikke for kloge.

  Danger Patrol er fedt, men man skulle lave en del om i det før det var helt i vinkel.

  Apocalypse World, hvordan?

  Svar
 3. Asbjørn Olsen

  Altså i Apocalypse World skal du lave alt om, så det er et kæmpe arbejde. Eller også skal man bruge en simpel version. Byen Melolonthinae (http://alexandria.dk/data?scenarie=3698) har et godt bud på hvordan man kan gøre det, blandt andet ved at gøre moves personlige.

  I Space Stallions har jeg lidt svært ved at lure hvor stor forskel der er på de 4 karakterer, men kvinden, opticon?, kan have noget i stil med “When you do stuff with acrobatics and style”, “When you throw awesome golden power horse shoes” og “When you run faster than light”… Og så skal alle have et move der hedder “When you got your friends back”, eller “When you help out another pony-boy”…

  Man kan også tage det store remake, og helt nye stats “Lazers, Shiny, Drama…” og nye moves, nye GM principper og så videre. Det er et større arbejde.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.