[M&R] 5. Afsnit: Kongen er død!

Efterspilsrapport af Ask

De forgående afsnit

Carhol følget fortsætter, efter megen forsinkelse, i fuld hast til brylluppet i Nord, men de ankommer for sent. Til festmiddag med Kong Wester Brinet diskuteres Carhol familiens overfald og Kong Wester lover at bringe urostifteren til ret. Senere samme aften, under privat audiens diskuter Kronprins Greig Carhol og Kong Wester giftemål mellem Raylan Carhol og Westers ældste datter Lynda Brinet. Dagen efter roder Adrian Carhol uklar med en af husets wards i gården. Den unge knøs hedder Bruse Wickmont og er søn af dronning Ailene Wickmonts søster Liza Wickmont. Bruse Wickmonts had vækker mistanke hos Carhol søskende, der beslutter sig for at undersøge sagen nærmere. Samtidig modtager Kronprins Greig brev fra kongen hvor der står at dronnigesøster Liza Wickmont netop er ankommet til Carhols kongsgård. Liza Wickmont har et ry som bl.a. giftmorder.

De huse vi har mødt.

 I samråd med familien beslutter Adrian sig for at undersøge Bruse Wickmonts gemakker for breve eller des lige der kan afsløre et plot imod Carhol. Adrian bliver imidlertid taget på fast gerning af Bruse Wickmont der trækker blankt og sårer ham dybt.  Bruse Wickmont flygter derefter og er ikke til at finde igen. Carhol familien hævder at Adrian kom for at forsone sig, men blev i stedet overfaldet på allermest nederdrægtig vis.

Samme aften går råbet gennem Brinetkongsgården “Kongen er død, kongen er død”.

5 thoughts on “[M&R] 5. Afsnit: Kongen er død!

 1. Johs

  Hov, det blev måske lidt forvirret.

  Der er tre kongefamilier på spil: Carhol, Brinet og Wickmont.

  Spillerne (som er Carhol) er på besøg hos Kong Wester Brinet.
  Samtidigt er Dronning Ailene Wickmonts søster Liza Wickmont på besøg hos spillernes fader Kong Graig Carhol for at diskutere en fredsaftale.

  Det er Kong Wester Brinet der er død.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.