[OG] Thomas’ smukke figur

Det er onsdag og det betyder OnsdagsGorilla!

Thomas Jakobsen er, udover min Savage Worlds Go-to guy, en talentfuld og produktiv figurmaler.

En af hans seneste figurer er Gorillaen Kong Katongo.

Selv skriver Thomas om den:

Min tanke var at bruge Kong Katongo til noget af det Showdown figurspil vi spiller. Første gang han får præmiere vil det nok være som et Mad Scientist våben i noget Deadlands inspireret spil. Men jeg ser også mulighed for at han kan dukke op i en Space:1889 sammenhæng.Selve figuren hedder oprindeligt “Ape X Super Villain” og er fra Reaper’s Chronoscope serie – så jeg kan da også se nogle anvendelsesmuligheder i noget superhelte spil – i mit tilfælde nok inspireret af Kerberos Klub.

Men sandheden er, at jeg ikke har en klar plan med figuren. Synes bare den var fed, så den måtte jeg have. Nu er den så malet, og så gælder det om at få brugt den til noget spil.

Kilde.


Når vi spiller rollespil bruger vi for det meste Rasmus’ gl. fantasy figurer og hvad jeg ellers har i skuffer og skabe (hvilket er forskellige dimser), men jeg kan godt li’ at spille med figurer og ville ønske at jeg havde tid og evnerne til at male dem.

1 thought on “[OG] Thomas’ smukke figur

  1. Thomas Jakobsen

    Hej Johs, tak for din interesse i min Gorilla.
    Den store hemmelighed er, at det ikke er specielt svært at male figurer – bare man lige får lidt coaching i begyndelsen.
    Har malet figurer hele ugen med nogle drenge og piger fra 3. og 4. klasse, og de laver nogle ret fine ting.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.