Collectors editions

Jeg husker, at jeg i 1998 synes min GM Storyteller Per Møller var tåbelig da han købte Vampire: The Masquerade (Collectors Boxed Set) (Limited Edition). På det tidspunkt var jeg også vegetar, hvilket betød at jeg generelt fandt ting af læder helt tåbelige. Per var goth og de havde et lidt andet syn på huden fra døde køer. Den primære grund til jeg synes Per var tåbelig var dog ikke bogindbindingen, men mere fordi jeg ikke synes White Wolf havde gjort nok ud af den der collectors edition.

Du kan se den her på amazon

Du kan se den her på amazon

I det punkmiljø jeg befandt mig i slut90erne fandtes der masser af collectors edition udgivelser af LPer, EPer, CD’er eller bånd. Min ven Lars malede fx to billeder (et rød og et blå) og lavede omkring 75 båndcovers af hvert af billederne. Sådan at hvis man havde alle de blå eller røde covers kunne man se hele billedet. Jeg købte en EP, hvis cover var to stykker træ (finerplader) samlet med to stykker elestik. Fordi vi ofte har lige så små eller mindre oplag end senpunken har/(havde?) , så er det oplagt at vi gjorde noget af det samme i rollespilsmiljøet. Det har vi også gjort. Her hjemme især i forbindelse med scenarier. Blot for at nævne et så bestod Sanne Harders Felicias fortælling af tre kaldehæfter og kinabøger, nogle bolser, en sten(?) og konkylie i en papæske. Derudover er alle de scenarier som har haft handouts med, men det er ligesom noget andet.

Af udgivelser bør Glædelig jul onkel Hubert! nævnes. Købescenariet kom i en VHS-kassette i den var der (udover teksten) gran og julebag.

Jeg ved ikke om Onkel Hubert! slår Bookhounds of London Collectors Editions, men Bookhounds ser også pæn sej ud. Især fordi den er så DIY.

2 tanker om "Collectors editions"

  1. johs Forfatter

    Ja. Det kan godt være forbi jeg er eks-fanboy, men jeg synes Ulven udgiver megakedelige CE’er. Jeg har masser af bøger på over 600 sider, men de er alle i et meget mere praktisk format end det der mega upraktiske rollespilsbogsformat.

    Næ, tasker, finer og gran det, det er sejt!

    😀

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.