[Imp] Thomas’ personlige regel

Thomas Reinfelts personlige regel er lidt kedelig. Han er gruppens troldmand* og derfor handler hans personlige regel om magi:
.
Magi koster plot points. Hver gang Thomas skal kaste en ny formular koster det et plot points. Normalt er det sådan i warhammer, at har man som uddannet troldmand adgang til en af tre retninger inden for en af otte** magiskole, som hver har ti formularer. Derudover er der noget små (petty) og mindre (lesser)*** magi (som man kan købe mere af).  En udlært tager rigtig mange xp at blive, men så har man altså automatiske adgang til mellem 14 og 16-17 formularer (alt efter hvor mange små og mindre magier man har).
.
Min Warhammerverden er lidt mindre magisk end vores system ligger op til, derfor koster det Ask (som spiller Thomas) et plot point at kaste en ny formular.
.
Til gengæld virker formularen perfekt første gang han kaster den. Anden gang han kaster den, koster den ikke plot point, men til gengæld skal han slå for om den virker. Det betyder at Thomas bruger mindre magi end man normalt ville, samtidig har han ikke lige så stor risiko for at blive sindssyg, som der ellers er rig mulighed for i Warhammersystemet (man kan kaste en formular så den virker og stadigvæk blive sindssyg af det). Ask har også fundet ud af at han har en række magier, som måske faktisk er lidt for svære til hans evner, men som han jo automatisk klare første gang – hvilket han udnytter rigtig fint.
.
Det gør alt sammen magi til noget særligt og spektakulært, hvilket er ret fedt.
.
*) Faktisk er han meget mere end troldmand. Han er også journalist, fyrstesønens privatlærer og i gang med at nedfælde Otto von Griegs tidligere heltegerninger.
.
**)Det er otte ikke?
.
***) Yes, lesser magic er større end petty magic. Forvirret?

2 tanker om "[Imp] Thomas’ personlige regel"

 1. Morten Greis

  Denne her evne synes jeg lyder interessant omend ikke optimal, havde det ikke været fordi din spiller har luret en måde at optimere sit magibrug med den.

  Nu skriver du, at den er lidt kedelig? Er I på udkig efter noget andet?

  Svar
 2. johs

  Jeg synes ikke det gør noget at Ask udnytter reglen. Det gør ham ikke mere høj magisk og han skal klart havde en ny regel på et tidspunkt (eller måske bare en chance for at få plot points som kunne give interessant spil).

  Som det står nu bruger han alle sine plot points på denne regel og er konstant i underskud.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.