[DSSP] En warhammerperson uden bang

Peter har påpeget at Jonas indeholdte et bang. Derfor laver jeg en ny spilperson helt efter reglerne i Warhammer.

Her kommer:

Benedict Auggener

Stats:

.
Personal Details
Race: Human,
Age: 16
Height: 6′ 3″
Weight: 105 pounds
Hair: Light Brown
Eyes: Brown
Birthplace: Farming Village in Reikland
Star Sign: The Dancer (Sign of Love and Attaction)
Number of Siblings: 0
Distinguishing Marks: Nose Ring.
.

Current Career:
Thug
Career Exits:
Bodyguard, Interrogator, Mercenary, Pit Fighterm, Rackerteer.
.
Character Profile
Main: Ws: 30/30, Bs: 28/28, S: 25/+5*/30, T: 29/29, Ag: 30/30, Int: 25/25, Wp: 28/+5*/33, Fel: 34/+5*/+5/44.
Secondary: A: 1/1, W: 10/10, Sb: 2/2, Tb: 1/2, M: 4/4, Mag: 0/0, IP: 0/0, Fp: 3/3.
.

*) Talents der giver +5% til stats er medregnet, her er det Coolheaded (Wp), Suave (Fel) & Very Strong (S).

.

Skills:
• Common Knowledge
– The Empire
• Consume Alcohol
• Dodge Blow
• Gamble
• Gossip
• Intimidate
• Secret Language
– Thieves Tongue
• Speak Language
– Reikspiel.
.
Talents:
• Coolheaded
• Disarm
• Resistance to Poison
• Strike to Injure
• Strike to Stun
• Suave
• Very Strong
.
Trappings:
Medium Armour (Mail Shirt and Leather Jack), Knuckle-dusters, Ring, Hand weapon (Jernkølle), 11 Gold Crowns, blanket, sling bag, dagger tucked in his boot, common clothing, wooden tankard and cutlery set.
.
.

10 spørgsmål fra afsnittet
”Beinging Your Character To Life”

.
Where are You From?
.
Jeg er fra en lille landsby udenfor Aldorf, der hedder Frederheim. Den ligger i Reikland provinsen.
.
What is Your Family Like?
.
Min mor døde i barelsessengen, da hun skulle føde min lillesøster. Min lillesøster døde også dér. Der var jeg 5 år gammel. Derefter forsvant min far, jeg ved ikke om han lever. Inden min moder døde drak han meget, så måske sidder han og er fuld på en kro et eller andet sted i Imperiet. Det kunne jeg godt tænkte mig. Eller tog min Farmor sig af mig, men hun døde af alderdom her i foråret.
.
What is Your Social Class?
.
Mine forælder var bønder ligesom deres forælder før dem. Min farmor var landsbyens kloge kone og hjalp ved fødelser og sådan noget. Det gav lidt mere status end blot at være bonde.
.
What Did You Do Before You Became an Adventurer?
.
Ligenu (altså lige inden vores eventur starter) er jeg med i Ulham Bössens bande, die rode Henne, i rottefangerkvarteret af Aldorf. Jeg er den yngste og får derfor en del røg. Dog er jeg den bedste til at scorre damer, hvilket jeg tror de andre respektere.
.
How Religious Are You?
.
Jeg respektere Sigmar og de andre guder. Offere til dem når der er højtider, men kun hvis jeg har økonomisk overskud til det. Ligesom mange af os har det med økologi i vores virkelige verden, man vil gerne, men kan ikke altid. Fra min tid hos min Farmor har jeg lært at tilbede Taal og Rhya særlig meget og de er også de guder, jeg tilbeder mest.
.
Who Are Your Best Friends and Worst Enemies?
.
Mine bedste venner er de andre tre i die rode Henne. Ulham, der er lederen, den klogeste af os også er han ældre end os andre. Jespar Ermordung, som ikke er den skapeste kniv i skuffen, men man virkelig er glad at være venner med og ikke hans fjende. Jespar Fortenhaffr, som snakker som et vandfald om sit mod og alle hans kvinder, men som i virkeligheden er en bangebuks (også overfor kvinder).
.
Mine værste fjender er en anden bande, Die Dechsel, og deres leder Jonatan Fiffelplifferbach. Selvfølgelig er vi heller ikke glade for byvagterne og her især Feldwebel Glanton, der har set sig sur på mig (nok pga. en kvinde).
.
What Are Your Prized Possessions?
.
Jeg har to vigtige egendele. Den ene er mine knojern, som jeg fik af Ulham da jeg først kom ind i banden. Den andet er en ring, lavet af ler. Den var min farmors og nu har jeg den i en snor rundt om halsen. Jeg tør ikke havde den på fingeren, da jeg er bange for den vil gå i stykker, når jeg slår på folk.
.
Who Are You Loyal To?
.
Min loyalitet er splittet mellem Ulham og mindet om min Farmor.
.
Who Do You Love/Hate?
.
Der er ikke stor forskel på loyalitet og kærlighed i mit univers. Jeg hader mine fjender, men mere fordi jeg skal, end fordi det er sådan rigtig personligt.
.
Måske både hader jeg og elsker min fader… men det er flovt, så det siger jeg ikke til nogle.
.

Kommentare: Jeg synes faktisk de 10 spørgsmål er gode, men har aldrig brugt dem før. Det ligger meget op til, at spillederen skal finde på plottet i bedste klassiske fantasystil, men man giver ham dog noget at arbejde med. Altså mere end blot stats og career. Det er lidt kedeligt, at de ikke har en mekanisk indvirkning på spillet, men den kritik er lidt ligesom at kritisere en cykel for at den ikke har en moter. Det er bare ikke den slags spil/kørertøj. Dog bruger jeg jo warhammersystemet ret meget og her laver jeg om i det. Laver små fortæller ad-ons, som stadigvæk bygger på dele af det system, der er der i forvejen.

Jeg kunne ikke spille det samme i D&D fx. Men det er altsammen en anden historie, der tit ender i en religiøs diskussion, som jeg faktisk ikke fisker efter.

2 thoughts on “[DSSP] En warhammerperson uden bang

  1. Pingback: [DSSP] Bughunter Jansen « Stemmen fra ådalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.