[2006] Kampagner og det løse

Jeg spiller med i to kampagner. En Warhammerkampagne som startede allerede i midten/slutningen af 2005. Den er god. Det er med Lars Vensild som spilleder. Vi spiller hos Kristian Nørgaard i hans lejlighed i Århus. Det er ikke så tit vi spille, men når vi spiller spiller vi i lang tid af gangen. Vi er alle med til at bygge verden og snakker en del om hvor kampagnen er på vej hen. Det er meget vigtigt og vildt hyggeligt.
Derudover er jeg lige i slutningen af 2006 kommet med i Sorcerer & Sword kampagne med Peter og Anders. Den lover godt, men jeg skal lige ind i min spilperson og verdenen. Indtil videre virker det mere som normalt kampagnerollespil end jeg havde forventet, men jeg glæder mig virkelig til at se systemet sparke ind. Det er alt sammen så nyt.

Vores 10 årskampagne går det ikke så godt med. Vi har spillet lidt sammen, for at lærer hinanden at kende. Mest forskellige indy ting, men jeg tror vi står overfor nogle udfordringer som jeg ikke helt kan gennemskue. Derfor er det lidt gået død, men jeg vil stadigvæk gerne.

Også er der ostklubben. Vi er nogle folk der mødes og spiser rigtig god mad og holder taler for hinanden. Vi har gjort det to gange i 2006 og jeg håber virkelig vi forsætter. Det er både lærerigt at høre de andre taler og prøve at holde en selv. Første gang gjorde vi det i Århus, sidste gang her i København. Det går ud på at man holder en tale over et emne. Første gang skulle man sætte noget på spil, der holdte jeg tale om kærligheden. Anden gang var emnet ”Os og Dem”, der holdte jeg en meget rodet tale om forbindelsen mellem fællesskab og individ i en form for idehistorisk forstand. Også bliver man fuld.

Jeg vil være spilleder på en kampagne i 2007.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.