6 thoughts on “Værket Som Samler Al Viden

 1. johs

  😀
  Det er også rigtigt sjovt at lave. Det er dog også rigtig rart at vide at man har læsere. Det fede ved projektet er også, at det kan puttes ind i en kampange, hvis man skulle ønske det på et tidspunkt.

  Det kan passe ind i en del forskellige kampanger tænker jeg mig. Jeg tror i allefald jeg vil bruge det på et tidspunkt, når jeg har en kampange der passer.

  Svar
 2. Nis Haller Baggesen

  Uden at have prøvet hverken det ene eller det andet, så tror jeg næsten det ville være sovere at tage nogle andres Leksikon, og bruge det som baggrund for en kampagne. Jeg tror bedre man vil kun respektere det som et færdigt værk, hvis man ikke selv har lavet det. Men det kræver selvfølgelig at man kan finde nogle andre, der spiller Leksikon.

  Svar
 3. Nis Haller Baggesen

  Det virker jo så oplagt, at jeg (Eller en anden læser) skal se hvad man kan få ud af ‘Værket som samler al viden’. Det må jeg jo så se om jeg kan få tid til, når det engang er færdigt.

  Svar
 4. Johs

  Unden at havde snakket med de andre om det – så er jeg sikker på vi alle vil være glade, hvis du brugte det. Det er super rart når andre kan bruge det man laver.

  Det ovenstående skal ikke læses som en form for tilladelse til at bruge værket, for det behøver man ikke 😀 Men som en tilkendegivelse af varme følelser over at andre kan bruge ens værk til noget.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.