Status for Hexenjäger I efter Ottoshow 2020

I går var der digital prisuddeling af Fastaval 2020’s ottoer. Martin og mit Hexenjäger I: Vampirjäger var nomineret i kategorien “bedste virkemidler”.

Du kan downloade scenariet på Alexandria.dk

Flytilstand

Da, det ellers udmærkende, show nåede til afsløringen af vinderen i vores kategori gik min computer uden videre over i Flytilstand (og slog derfor wifi fra). Jeg nåede lidt at høre de nominerede og dommerne sagde-delen. Da jeg kom på igen havde Mads vundet og jeg kunne skrive tillykke.

Det lyder dog som det helt rigtige scenarie vandt i den kategori – for Mads’ virkemidler lyder ret gode og interessante. Jeg glæder mig til at læse Glemsel . Når jeg kigger på vores scenarie, kan jeg godt se, hvorfor det blev nomineret i virkemidler og hvorfor vi ”kun” blev nomineret i virkemidler. Det virker bedst når jeg ikke tænker over de andre scenarier, da jeg ikke kender dem godt nok. Men ift. en normal Fastaval, som fx forrige års – giver det mening.

Tak for nomineringen

Vores scenarie er et rigtig godt scenarie med en god kortmekanik, der understøtter selve spillet, historien og tonen i spillet. Det er ikke lige så vanvittigt som det Mads har gang i, men det giver mening for mig, at det ligger i top 5 på en given Fastaval. Det var den helt rigtige nominering til lige netop det scenarie. Personligt er jeg også ret stolt over en række af vores formidlingsvalg, men jeg ved også vi lidt er nogen rodehoveder, så jeg forstår godt hvorfor vi ikke fik en nominering i den kategori.

Spil det, så er du mega sød

Nu skal scenariet ud og leve. Først skal jeg have trykket kort i pap også skal det først på Viking-Con og så Fastaval 2021. Jeg håber også andre vil printe og spille det. Både Martin og jeg har spiltestet det og det er altså ret god warhammer-action!

Hvis du spiller det, så må du meget gerne kontakte mig. Jeg vil elske at høre om det.

Fik jeg sagt, at: Du kan downloade scenariet på Alexandria.dk?

1 thought on “Status for Hexenjäger I efter Ottoshow 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.