[Genfødsel] Warhammer på lørdag

På lørdag skal jeg spille Warhammer (rollespillet, ikke figurspillet) sammen med Ask og Asger, og måske Jorn (Asger ringer til ham om han kan). Men i min forberedelse indtil nu har jeg forsøgt, at sætte det sådan op, at det kan kører med to spillere.

Tilbage før jeg startede på efterskole med Ask spillede warhammer sammen med Asger hjemme i Langå. Asger har ikke spillet det siden, men husker det som meget sjovt. Ask og jeg har i lang tid gerne vil spille warhammer sammen, men vores forsøg har haft det med at gået i sig selv igen. Mest fordi vi begge har flyttet en del rund. Jorn, tror jeg ikke har spillet warhammer, men kommer fra Langå. Også skulle det vidst være på plads.

Det er mig, som altid, der skal være spilleder og derfor har jeg gjort mig nogle tanker om hvilken og hvad for en historie vi skal spille. Jeg kan godt lide spillerfrihed, så helt efter bogen warhammer bliver det nok ikke. På den anden side vil jeg gerne bruge nogle af de ting jeg synes er fede i warhammer. Jeg har spillet en del warhammer med Lars Vensild, hvor han har introduceret nogle nye elementer, dem vil jeg hugge og arbejde videre med. Ligesom jeg gerne vil bruge nogle af de elementer som Morten har beskrevet ift. sin D&Dkampagne.

Forberedelse

Jeg har lavet en rammefortælling, der er så åben at spillerne kan påvirke og omskabe den.

Spillerne skal, sammen med mig lave to spilpersoner hver. Altså fire spilpersoner i alt, hvis vi er tre, hvilket jeg går ud fra vi er. En af spilpersonerne skal være student og en anden skal være adelig. Både den adelige og studenten skal hedde von Holzenburg til efternavn. De skal spilles af hver sin spiller. De to andre spilpersoner er op til spillerne.

Jorn:
Hvis Jorn (eller en anden tredje spiller) kommer med, så leger jeg lidt med ideen, at denne spiller skal lave en gammel dværg (130år+) med hukommelsestab. Spilleren slår sine stats, men de andre spiller vælger profession for spilleren. Spilleren (Jorn) får ikke lov til være med når de vælger. Professionen bliver ikke skrevet ned på arket, de stils, talents og det ene statnedryk man får fra en starterprofession, bliver skrevet ned. Samtidig bliver der lavet et hemmeligt Character Sheet, hvor der også bliver skrevet navn anden ikkefysiskbaggrund.

Næste post kommer til at handle om Historien.

1 thoughts on “[Genfødsel] Warhammer på lørdag

  1. Morten Greis

    Hej Johs

    Hva’ så? Er der en efterspilsrapport? Du kan ikke bare lave alle disse spændende oplæg, og så efterlade os strandet uden de resterende info.

    / Greis

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.