Vil du med til spiltest d. 27.?

Det går ret godt med at skrive vores Fastaval-scenarie Hexenjäger I: Vampirjäger, men Martin og jeg skal også have det spiltestet. Efter at have kigget i min kalender kan jeg se at det er muligt for mig at spilteste det d. 27.12. midt imellem juleklip og nytårsforberedelser.

Spille hvad?

Det er et novellescenarie på 2 timer for 4 spillere sat i Warhammer. Man spiller en slags heksejægere, og hver person kommer igennem tre klassisk warhammer-karrierer. Systemet er dog ikke warhammer, men kortdreven.

Ellers handler det om vampyrer og hævn.

Vi følger 4 ødelagte skæbner og deres fra deres skæbnesvangre møder og opgør med en vampyr. Vi kommer både forbi Nulns kloakker, liebhaverhuse og en afsidesliggende landsby i Sylvania.

Hvad skal teste?

Det er første spiltest, så det er vigtigt at konceptet virker. Det er den primære test, men vi er nu ret overbevidst om at det virker og at plottet sådan ca. holder. Det er altså ikke en rigtig proof of concept-test, men mere en test på om hvad der bør rettes af små ting i fortællingen, spilpersoner og (for mig) især i mekanikken.

Kan du?

Så kan eller har du lyst til at spilteste med mig?

Den 27. december i år.

Skriv en kommentar nedenfor.

 

2 thoughts on “Vil du med til spiltest d. 27.?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.